Јога читање

15 наводи Ницхолас Роерицх, који ојача дух

Pin
Send
Share
Send
Send


У свакој речи духовне особе, његова унутрашња истина, његово искуство и знање пролазе.

У свакој речи духовне особе, његова унутрашња истина, његово искуство и знање пролазе. Они су запечаћени у самим фразама, у свом ритму и паузама, у свом звуку и структури. Када читате белешке које је оставио Николај Константиновић Роерицх, чини се да додирујете његову свест, која је апсорбовала сву мудрост места које је посетио.

 1. Све радим само за себе и живим за људе.
 2. Боље од самог живота, још увек не измишљате.
 3. У овом животу вриједан је само рад креативности, а рад у далеком идеалу је анониман, у којем смо одговорни само себи.
 4. Морамо узети ствари онакве какве јесу. Без условне сентименталности морамо поздравити светло и исправно разоткрити штетну таму.
 5. Заиста, дошло је вријеме Схамбхале.
 6. Када се сусрећете са досадном дневном рутином, наилазећи на потешкоће и грубост и тешке бриге у Азији, не треба да сумњате да је у најобичнијем тренутку неко са највећим вестима спреман да покуца на ваша врата.
 7. Међутим, не покушавајте да то убедите. Знање улази у отворена врата. Ако постоји предрасуда, она мора бити застарјела изнутра.
 8. Немојте напустити живот, развити способности свог апарата и схватити велики значај психичке енергије - људске мисли и свести, као највећих креативних фактора.
 9. Да ли сте научили да се радујете препрекама?
 10. Ватроотпорно светло сија. У име лепоте знања, у име културе, зид између Запада и Истока је нестао.
 11. Покушајте дати или барем понудити нешто, али без себичности и сумње. Ретрибуција градитељу већ вас чека. И не у неким будућим животима, већ сада, овде, само ако ухватите ритам живота. Јер у ритму - хармонији.
 12. Знате колико су концепти лојалности и љубави близу концепту победе.
 13. Закон је непоколебљив, то је само у давању.
 14. Свака потешкоћа је прилика.
 15. Тестамент може бити укратко: "Запалите срцима и водите љубав." Колико ћете добро донети тиме што ћете вратити оне који се приближавају свету лепоте. "Хајдемо заједно тамо где нема граница и краја. Где можете да сваки добар треперење претворите у блиставост светова."
Фото: би Дунцан Схаффер он Унспласх

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send