Јога читање

9 инспиративних цитата Иоги Бхајана о жени

Pin
Send
Share
Send
Send


Пуњење моћи и вере у себе.

Ако се осјећате несигурно, ако доживљавате недостатак енергије, или једноставно не разумијете разлог за своје проблеме, узмите ових 10 изјава као правило живота. Најмање месец дана. И погледајте како се ваш свет мења.

  1. Жена има 4 непријатеља. Њена жеља да се хвали, али то је лажна похвала, то је ласкање себи - ово је први непријатељ. Љубомора и завист су други непријатељи. Трећи непријатељ је ментално флертовање, менталне халуцинације. Четврти непријатељ је вера у вашу машту.
  2. Према древним ведским текстовима, то ће бити 10 пута горе ако видите несавршеност у једном од аспеката стварања, нека ваша личност прође кроз филтер и онда на крају манифестује ту мисао кроз реч, него само гледање савршенства и не изражавање.
  3. Ако играте игре, то не води до успјеха. Успех не долази од вођења љубави. Интелектуализам не води ка успјеху. Мудрост не долази до успеха. Љубазност не води ка успјеху. Бити давалац такође не води ка успеху. Жртва не води до успјеха. За жену нема успјеха ако нема бескрајно повјерење и способност да то изрази.
  4. Жена која мисли да је ружна и глупа, и тражи доказе о својој лепоти и значају, ствара личну трагедију. Она представља ову поруку када сматра да су шминка, коса, одјећа и имплантати за дојке главни атрибути љепоте и атрактивности. Лепа хаљина, лажни нокти, обојена коса нису у стању да сакрију љутњу, тугу, страх и празнину у себи. Изглед неће сакрити унутрашње муке.
  5. Прво морате урадити најважнију ствар. Ако немате самопоштовање као жена, неће вам помоћи никакви вањски трикови. Они неће помоћи ни у каквом односу са било којим мушкарцем. Чим схватите да сте достојна жена, цео свет ће се окренути вама.
  6. Без задовољства, ништа не функционише у животу жене. Ако живите са човеком без задовољства, он одлази. Ако кувате без ужитка - измишљотина се лоше једе. Све што нам не доноси задовољство јако нас депримира, а ми губимо енергију. Можете навести листу дуго времена, али ово је кључ. Кључ који помаже отворити врата за жену ...
  7. Жена - извор велике моћи. Ако жели, онда може осветлити свакога са овом моћи. Она може учинити чак и беспомоћне успјешним и блиставим. Истина је да жена не зна за пораз. Бог ју је створио овако, дао јој је све алате за то, али под условом да зна ко је она.
  8. Жени се даје способност да у мушкарцима култивише одређене аспекте свести. На овој планети се развија чињеница да је она подржана својом енергијом. Ако жена дође у контакт са својом душом, она не може да култивише и одржава животињске аспекте у човеку. Штавише, енергија њене душе присиљава људска срца да се пробуде.
  9. Ви сте сами Господар ваше судбине. Узми га како желиш.
Фото: Фото Ксан Гриффин на Унспласх Фото Анатол Лем на Унспласх Фото Ариана Престес на Унспласх лисахомси / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send