Филозофија

3 кристала за чишћење карме и позитивне промене у свету

Поседовање ових кристала материјализује ваш добар однос према планети.

Човечанство, благо речено, није увек поступало са својом планетом љубазно. Како можемо изразити нашу љубав и захвалност Мајци Земљи? Наравно, бринути о томе - уз помоћ свјесне потрошње, одвојеног сакупљања смећа и других ствари. Такође можете користити не тако директне методе - на пример, употребу кристала.

Они који су нам дошли из дубине Мајке Земље, помажу нам да схватимо како можемо да постанемо бољи - не само за себе, већ и за планету на којој живимо. Отварајући наше умове јасноће и љубави, кристали нам могу помоћи да приметимо када наше понашање не генерише позитивну енергију. Ево неколико које можете користити за промовисање корисних промена у свету:

  1. Цлеар куартз. Савршен кристал за планирање нових почетака. Његова транспарентност може нас подсјетити да морамо јасно видјети наше недостатке као и наше предности. Покушајте да медитирате са кварцом да бисте схватили како да будете љубазнији према земљи у свом свакодневном животу и ставите своју намеру у камен. Можете одлучити да користите мање пластике или трошите струју. Затим запишите своју намеру на комад папира, преклопите је на пола и држите кристал над њим. Говорите наглас своју намеру.
  2. Јаспер. Овај камен има енергију уземљења. Смеђи јаспис помаже нам да се поново повежемо са својом интуицијом, док ће нас црвена охрабрити да се понашамо. Медитирајући с ове двије врсте јасписа, стварамо стабилну енергију за планирање и имплементацију наших намјера - на примјер, у подручју еко-иницијатива.
  3. Хематит. Користите овај камен да вам помогне да не напуштате еко-пројекте, а да их не завршите. Пречесто имамо боље намјере, али пребрзо губимо интерес за пројекте, или нам недостаје устрајност или воља да их довршимо. За велике планове је лако изгубити оно што изгледа као ситница, али је веома важно. Нека нас хематит подсети да треба да живимо у складу са нашим уверењима. Овај камен помаже, када сте већ почели да радите на својој намери и осећате пад енергије - она ​​вам даје снагу да наставите.
Наоружани правом намером и неколико кристала који вас подсећају на вашу намеру, биће лакше успоставити здравији, узајамно обогаћујући однос са нашом планетом.

Погледајте видео: (Фебруар 2020).

Загрузка...