Јога читање

3 аспекти живота које иога потпуно трансформише

Pin
Send
Share
Send
Send


Ако желите да промените свој живот, не ограничавајте јогу на асане и тепих.

Када вежбате јогу, поставите намеру да је ширите ван тепиха. Можда нећете одмах приметити промене, али јога има највећи утицај на ова 3 аспекта живота, ако свакодневно вежбате и не ограничавате се на асане.

Пре него што почнете да вежбате, размислите о томе шта је данас највише потребно: тело, ум, можда недовољно одлучности? Запамтите да су сви аспекти живота повезани: брига о себи захтијева одлучност, здраво тијело води здравом начину размишљања.

Анализирајте своје искуство. То може бити полазна тачка за ваш раст. У почетку се могу појавити суптилне промене, али то је неопходно да би се постигло нешто значајно. Користите праксу да се крећете овим путем.

Здравље

Јога је алатка која вам омогућава да прилагодите праксу за тренутне и планиране циљеве. Ако желите да користите јогу за побољшање облика тела, фокусирајте се на праксе које повећавају снагу и сагоревају калорије.

Јога ће такође помоћи ако се морате опустити и опоравити. То може бити дуготрајан процес. Али у току тога, можете размишљати о томе који пут изабрати да развијете своју личност.

Миндсет

Користи јоге постају очигледније у свакодневној пракси. Помаже вам да створите исправан став, здраво размишљање. Пракса вам помаже да будете свесни тренутка када сте и размислите о остатку дана.

Пракса развија свест, помаже да се ствари виде са друге стране, што доводи до појаве нових идеја.

Одлучност

У филозофији јоге постоји концепт "тапаса", једног од моралних правила нииаме. Тапас - енергија, због које можете остварити своје циљеве у животу. Али то захтева одлучност.

Јога га култивише. То доводи до чињенице да научите да се фокусирате не само на садашњи тренутак, већ и на крајњи циљ, чак и ако ће процес постизања тога бити тежак.

Фото: асхлеигалвиниога / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send