Филозофија

4 афирмације: како промијенити живот на боље

Pin
Send
Share
Send
Send


Поновите ове изјаве да бисте подесили ум на позитиван начин.

Када чујемо да морамо да мислимо позитивно, саркастично уздишемо и окрећемо очи. Па, шта значи позитивно размишљати? Како то урадити, јер мисли долазе на памет и више се ништа не може учинити.

Али без обзира на то како је савет о позитивном мишљењу отјерао, само он заиста може промијенити ваш живот. Људи годинама одлазе код психотерапеута, пију антидепресиве, покушавају зарадити више новца, али њихов квалитет живота се мења само онда када искрено, свим срцем желе да престану да гледају свет у црно светло и почињу да приме светлу страну.

Ако желите да промените начин размишљања, али не знате како, онда имамо одличне вести: на путу сте! Ви већ мијењате мишљење на боље и улажете огромне напоре. Ово није лак процес, иде полако, али на крају ће бити вредно труда.

Једна од најчешћих и ефикасних техника за формирање позитивног размишљања су афирмације. То су изјаве које ви рецитујете неколико пута да бисте у потпуности искусили њихово значење и веровали у њих. На пример, афирмација „Ја сам достојна среће“, изговорена 5 пута дневно током једног месеца, може померити став жене у глави, да нешто није у реду са њом, да она само привлачи лоше ствари, да је живот неправедан према њој.

Представљамо 4 важне афирмације које могу драматично промијенити ваш живот на боље.

Само прихватање

Основа на којој се гради хармонично постојање је самоприхватање. Многи људи се редовно критикују, упоређују са другима, јер су сигурни да то стимулише њихов саморазвој. Иако је такво понашање препуно елементарне несреће. Човјек не може бити сретан, чак ни лијеп и богат, ако не прихвати и не воли себе, ако себе сматра достојним хвале само кад нешто постигне. Прелепа си по рођењу. Наравно да имате мане. Наравно, можете радити на њима. Али треба да знате да сте јединствена, дивна, занимљива особа.

Понављам: "Прихватам себе као што јесам. Волим и поштујем себе."

План Свемира

Ми не добијамо увек оно што желимо. Понекад особа сања о породици, али постаје каријеристкиња или жели да се пресели на посао, али по вољи околности постаје мајка. И не разумијемо зашто нам је живот толико груб, зашто не одговара на наше захтјеве. Одговор овде може бити само један: још није време. Ако идете право до циља, а врата се затварају само испред вашег носа, онда морате прихватити, опустити и вјеровати Универзуму. Можда ће након неког времена све бити испуњено и без ваших напора. Наравно, немојте се обесхрабрити и пустите да све иде гравитацији. Морате напорно да радите како бисте постигли оно што желите, али немојте тражити од свијета да вам се покорава управо сада и да све то ради са чаробним штапићем. Не плашите се поверења.

Понављам: "Не добијам увијек оно што желим, али увијек добивам оно што ми треба. Свемир ме воли. Све се догађа у моју корист."

Успех и просперитет

Нема потребе да се плашите или узнемирите. Покушајте да се навикнете на идеју да су радост и задовољство уобичајене појаве за вас. Неки људи себи не дозвољавају такав луксуз, чини се да могу заслужити срећу само ако трпе. Али ово је само једна од слика света (прилично мазохистичке). Постоји више позитивних опција, остаје само да их одаберете. Избегавајте драме, мисли које не можете бити срећне, и тако даље. Замијените их позитивним ставовима који потврђују живот.

Понављам: "Ја сам миран и радостан. Видим добро и срећу око себе. Свијет је сигурно мјесто. Могу се опустити и бити сретан.

Позив срца

Од дјетињства, наши родитељи, култура и друштво нам диктирају правила и ставове које треба слиједити да не би узнемирили или увриједили било кога. Због тога, као резултат тога, расту несретни људи који не живе свој живот и не знају шта желе. Научите дати приоритет гласу срца, а не уму. Јасно је да треба да размишљате главом, али срце није неки глупи орган који нам шапуће погрешне одлуке, то је нешто што нам помаже да схватимо ко смо заиста. Замислите да у вашем животу нема ограничења - како желите да живите? Можда промијени посао, промијени факултет, престанеш излазити с неким само зато што му се свиђа твоја бака.

Понављам: "Вјерујем свом срцу. Радим оно за што сам намијењен. Прихваћам своје хобије и интересе с љубављу и захвалношћу. Волим слиједити своје срце."

Фото: цлаирефалцонер __ / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send