Филозофија

3 начина да ваш однос са партнером буде дубљи

Pin
Send
Share
Send
Send


Третирајте односе као праксу јоге, живјети сретно до краја живота.

Када говоримо о свјесним односима, обично мислимо да морамо бити пажљивији према осјећајима и мислима партнера. За неке, бити свеснији је да скувају омлет за партнера баш онако како он то воли, или да спустите поклопац ВЦ шкољке иза вас.

Али када говорим о истински свјесним односима, говорим о онима у којима је свијест створена и култивирана дуго времена, ау чијем је средишту духовни раст. То су односи који могу расти и превазилазити концепт "ми" и постати једно са "једним". Ево три битна елемента дубоко свјесног односа:

  1. Посветите се овој вези. То се стално дешава: људи се слажу са највећим намерама да се љубе једни друге, али онда су заробљени њиховим потребама и разочарењима, и они се разилазе. Један од проблема је што често постављамо односе у позадину. Улазимо у односе, и ускоро већ дајемо сву нашу енергију на посао или на друге одговорности. Посветити себе односима значи третирати их као своју праксу. Чак и ако сте се потпуно посветили свом партнеру, ипак морате да одредите колико сте укључени у саму везу. Свјесни однос подразумијева не само оданост вашем партнеру, већ и оданост самом синдикату. Ово је посвећеност култивирању ове заједничке свијести за вас. Посветити се односима значи третирати их као своју праксу. Ово је стални посао који захтева много енергије.
  2. Отвори истину. Одрастати, бити поред друге особе - значи изабрати да живимо "у истини". А понекад истина није доброг укуса. Труе досадно. Она може да изгори. У њему је бес. Има много ствари у њему. И ви наставите да живите на њој, и радите са њом и наставите да јој се отварате и продубљујете је.
    Ако је темељ ваше везе романтика, ускоро можете открити да чим пламен страсти постане не тако свијетао, јављају се проблеми. Улазак у свјесни однос значи уговарање да ћете увијек дијелити истину. У таквом јединству нема места за "безазлену" малу лаж, па би било добро да схватимо колико истине може да поднесе ваш однос. Можда, ако кажете партнеру да вам се не свиђа како кува, то неће постати проблем - али шта је са неком озбиљнијом истином која може постати окидач и много тога што ће се покренути у партнеру? Ако покушате да побегнете од истине и не изговарате оно што је истинито за вас, можда ћете увидјети да у том односу спавате.
  3. Отворена рањивост. Када почнете да се отварате другој особи, ваш его је веома рањив. Осећаш се тако несигурно. И пре него што ово место постане јаче и довољно снажно, можете се уплашити и сакрити се. Нико не воли да се осећа рањиво. Ово је тако непријатно, непријатно стање! Али у свесном односу, рањивост нас води до истина које ће бити откривене, као што прихватамо - и пустите - осећања која се јављају. Како се слажете са осећајем рањивости? Наравно, уз помоћ праксе.
Ево мало вежбе за ово:

1. Сједните испред партнера и гледајте у очи. Поновите ове фразе за себе:

  • "Мој партнер је отворен свакој истини, баш као и ја."
  • "Мој партнер заслужује истину, као и ја."
  • "Мој партнер је једнако рањив као и ја."
  • "Мој партнер жели љубав попут мене."
  • "Мој партнер жели доброту попут мене."

2. Покушајте да задржите контакт очима током ове вежбе. Обратите пажњу на мисли и осећања која настају када делите овај простор са својим партнером. Будите отворени за истину коју откријете о својим осећањима у вези са вашим односом - и, наравно, о себи.

На крају, свесни односи су они који стварају простор у којем оба народа могу расти. Ви постанете врт једни за друге - мекани и пријемчиви - у којима сваки од вас може да се развија на начин који свако од вас треба.

Научите да управљате сексуалном енергијом како бисте одржали љубав и страст у односима.

Видео курс за жене "Буђење сексуалне енергије"

Откријте своју сексуалност и женственост - извор виталности, здравља и креативности!

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send