Инспиратион

3 знака пробуђене жене

Pin
Send
Share
Send
Send


Пробуђена жена је жена новог времена. Способна је да се цени и слободно испољава у радовима. Како је знати?

Пробуђена жена је жена новог времена. Она је отворена и радознала, зна како да цени и поштује себе, и слободно се манифестује у креативности.

Пробуђена жена зна шта жели и може буквално стварати стварност око себе. Она има јасан начин размишљања и слободно и еколошки испољава своје емоције.

Већ смо навели неколико квалитета, али како препознати пробуђену жену међу осталима? Ево три знака који неће направити грешку.

Његове очи сијају

Очи са здравим сјајем - то је танак показивач на чињеницу да је жена навикла да буде више у тренутку "овде и сада" него у својим фантазијама или тјескобама.

Блиставе очи су знак јасног ума и поравнања са његовим центром, то је први и незамјењив показивач свијести и континуираног унутарњег рада.

Њен говор је јасан

Реч пробуђене жене је испуњена креативном енергијом. Она увек гледа шта каже, знајући да је Космос сведок.

Зато се њене жеље увијек остварују и никада нећете чути од њених проклетстава или лоших изјава о себи и другим људима. Пробуђена жена неће трошити енергију на празан глас и трачеве.

Њен положај је савршен

Да бисте чули оно што срце каже, важно је да је отворено. Ако се неко већину времена увриједи, затвара своје срце од свијета и од себе.

Пробуђена жена живи, исправља рамена и дубоко дише - а то је знак отворености према свијету и самопоуздања. То је такође показатељ унутрашњег језгра и способности да се слободно манифестује у животу.

Пхото: //ввв.инстаграм.цом/сотург/

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send