Филозофија

3 мудре које ће вам помоћи да волите себе

Pin
Send
Share
Send
Send


Ове мудре не само да вам помажу да волите себе, већ и благотворно утичу на тело, ум и дух.

Самољубље је потпуно прихваћање себе као што смо ми. И то може бити невероватно тешко у нашем времену, када смо стално бомбардовани различитим сликама "идеалног" тела, "идеалном" женом и "идеалним" животом.

Мудри могу помоћи у тешком задатку љубави према себи: одређеним положајима руку који благотворно утичу на тело, ум и дух.

Ево наших фаворита:

Вајрапрадама мудра / гест непоколебљивог поверења

Гест повјерења. Недостатак самопоуздања директно је везан за способност да волимо себе. Сумња у њихове способности, њихову вриједност, њихов глас указује на недостатак повјерења.

Како урадити: Окрените прсте до нивоа прве фаланге, палчеви погледати горе. Стави руке изнад срца, испод кључне кости. Удахните у овај простор. Могуће је са сваким дахом и издисањем поновити мантру "Увјерен сам у себе."

Аутор: Мицхелле Цросс

Карана Мудра

Можда су ваше тешкоће у љубави према себи повезане са огромном количином негативне енергије у вашем животу. Можда сте окружени отровним људима, у нездравим односима, или имате негативне радне услове. Живот у негативном простору може уништити вашу властиту енергију, остављајући вас празним, несретним, и нељубазним од себе и других.

Како урадити: Спустите средњи и прстен на један длан. Држите их палцем. Држите четкицу на нивоу рамена, длан окренут од вас. Држите ову мудру док медитирате и замислите како не допуштате злу и негативу себи.

Кредит: Иоганонимоус

Цхин мудра

Најбоље је створити стање мира и љубазности. Ова мудра је повезана са срчаном чакром, енергетским центром повезаним са прихваћањем и давањем љубави. Када требате послати ову љубав себи, ова мудра је савршена.

Како урадити: Повежите врхове палца и кажипрста тако да они формирају прстен. Ставите кистове на колена, дланом горе и седите у тишини неко време. Дланови су отворени - то је гест прихваћања који омогућава љубави да уђе у ваше тело, ум - и живот.

Фото: истоцкпхото.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send