Инспиратион

3 главна правила живота

Pin
Send
Share
Send
Send


Оснивач Асхтанга Иоге Еддие Стерн дијели једноставне и савршене животне ставове.

Три правила мог живота су веома једноставна и нисам их измислио. За њих сам сазнао од мог дугогодишњег студента Лоу Рееда, који је преминуо прије неколико година.

Био је феноменалан музичар. У младости је свирао у групи Велвет Ундергроунд, а потом је постао аутор неких од највећих песама које су икада написале роцк музичари. Он и његова супруга, Лаурие Андерсон, створили су ова три правила. Они су савршени и волим их због своје једноставности. Ево их:

Никад се никога не плашите

Страх нас спречава у многим акцијама: од слободног изражавања себе; од заштите онога што је исправно; од устајања за себе; од креативног изражавања; од грешака и грешака.

Практично све што нас спутава је некако повезано са страхом. Правило каже: не бојте се никога. Укључите се у ову листу.

Увек држите детекторе лажи укљученим

Баш као што не желимо да се страх контролишемо, важно је да будемо сигурни да је особа или тренутна ситуација стварна, да не покушавају да вас искористе, или да се и даље придржавате сопственог система вредности у својим поступцима.

Да сте искрени према себи и да не подлегнете манипулацији оних који не маре за поштовање ваших најважнијих права и интереса. Људи често покушавају да користе некога за своје потребе, и ми морамо бити у могућности да га откријемо, а затим применимо правило број три на њих.

Будите што је могуће емпатичнији.

Морате бити тако осјетљиви или љубазни и њежни колико је то могуће. Волим ово правило. Врло је тешко увијек остати емпатична.

Поготово када други покушавају да нас искористе. Или када нас људи изневјере, или када се суочимо са угњетавањем, насиљем или лошом вољом.

Осјетљивост је врло занимљива ријеч, јер изражава осјећај мекоће у комбинацији с начином на који дјелујемо у свијету. Подсећа на наш став према онима које волимо.

Као што је Ним Кароли Баба рекао, воли све. Да ли је тако тешко, и уопште, шта је љубав? Али осјетљивост - то се може научити другима. Можете то сами научити.

Фото: карлатафра / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Март 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send