Филозофија

5 митова: шта нас спречава да остваримо наше снове

Pin
Send
Share
Send
Send


Ова ограничавајућа веровања треба да се данас напусте.

Често знамо шта желимо, али не настојимо да га добијемо. Извана може изгледати чудно, али то је због ограничавајућих вјеровања с којима се повезујемо. Међутим, баш као што смо их створили, можемо их се отарасити:

  1. "Бојим се да нећу успети - највероватније ме чека неуспјех." Па шта? Свако ко је нешто постигао много је пута пропао. Прави неуспех је ако не покушате, немојте учити из ваших неуспјеха, а ако паднете, не устајте и наставите да се борите за оно што желите.
  2. "Радити оно што желим је себично." То је себично не тежити свом сну, већ очекивати да ће вам други људи пружити нешто што вам недостаје духа да сами себи обезбедите. Искрено сакријте свој прави таленат од људи, не дозволите им да искористе своје плодове. Ако вам је дан сан који може служити људима и који вас може учинити сретним, себично не идите!
  3. "А шта ако ово није оно што бих ја требао учинити?" Ко то одређује? Како неко други зна шта треба да радите у животу? Твоја душа зна зашто је дошао на овај свет и шта може да му понуди. Шта ти доноси радост? Шта је за вас смислено? То би требало да радите. Тукнута фраза "Слушај своје срце" је претучена јер је увијек релевантна.
  4. "Не заслужујем да радим оно што желим." Да ли пратите своје страхове и ограничавајућа веровања? Покушајте да се боље повежете са својом интуицијом. Највјеројатније ће вам рећи "Само напријед! Како не можете заслужити да радите оно за што сте дошли на овај свијет?"
  5. "Оно што желим је само једноставан начин. Прави позив мора бити тежак." Како то да уопште можемо да верујемо у то? У ствари, супротно је истина. Оно што ваша душа жели је заиста лако за вас. Анализирајте свој живот и највероватније ћете се увјерити сами!
Фото: пекелс.цом

Погледајте видео: (Јули 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send