Инспиратион

4 акције које ће испунити вашу реч снагом

Pin
Send
Share
Send
Send


Можете да живите на такав начин да свака ваша реч има моћ да промени стварност.

Замислите да се све ваше жеље остваре. И не само у Новој години - већ уопште - увек. На пример, пожељели сте да се неко опорави - а особа се опоравила. Или благословите некога на путу - и људи су сигурно стигли на право мјесто. Одлично?

Ријеч је креативна сила и, штавише, она је један од главних алата за стварање стварности. Али да би Реч била делотворна, морате преузети одговорност за све што кажете. И, барем следите следећа 4 правила:

Увек говорите истину

Ово је први непромјењиви закон говора, који несумњиво захтијева храброст. Зато што се морате срести са стварношћу коју сте покушали да избегнете на сваки начин, бирајући лаж.

Запамтите Воландове речи: "Пратите старо мудро правило - третирајте као са сличним"? Антидот страху од истине може бити страх од бесмисленог живљења. Изабери.

Следите своју реч

Ако желите да Универзум поштује вашу Реч, научите да је поштујете. Сваки пут када кажете да ћете нешто урадити и да то не чините (без обзира колико безначајна ова акција вам се чини), губите део самопоштовања, а ваше ријечи губе енергију.

Будите пажљиви на своја обећања, на све што одговарате другим људима. Не говори оно што желе да чују. Не попуштајте провокацијама. Будите свесни у говору. Знајте да ако кажете да ћете доћи, ваш главни задатак је да дођете.

Шути

Да ли сте икада покушали да се завјетујете на ћутање најмање један дан? Ради интересовања - изведите такав експеримент. Па, или барем научите да не одговарате када вас не питају. И ако питају, онда само одговорите на питање.

Што више ријечи кажете, то је мања снага у свакој од њих. Научите да говорите из стања унутрашње тишине - схунии. А да би се постигло ово стање, неопходно је да се практикује медитација и пранајама.

Говори из центра пупка

Чуо сам израз "ставио је глас"? Да ли знате где је тачно "стављен" глас? Где је његова подршка? На дијафрагми. Тачније - у центру пупка. Глас мора доћи из трбуха и проћи кроз срце - тек тада ће имати стварну моћ.

Овде не можете без праксе која развија центар пупка. На пример, пробајте ову крију - то ће вас спасити не само од зависности, већ и било каквих проблема са говором. Или практикуј Навасану сваки дан. Потребно је мање времена, али ефекат ће се појавити касније.

Фото: бананаблондие108 / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Јули 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send