Јога читање

4 злочини против говора

Pin
Send
Share
Send
Send


Ако постанете господар свог говора, освојит ћете једну од најважнијих побједа у животу.

Оно што кажете има моћ да уништи и створи стварност. Ако постанете господар свог говора, освојит ћете једну од најважнијих побједа у животу. Научите да креирате такву комуникацију која ће обогатити све око себе. Али почните са чишћењем свог говора од 4 главна непријатеља.

  1. Лаж. Ако желите да ваша реч буде ефективна и важна - одустаните од навике лагања. Ова пракса је снажна и истовремено веома тешка: можете се суочити са стварношћу за коју, као што мислите, још нисте спремни. Али вреди покушати: 90 дана рећи само истину и гледати гдје те живот води. Не брините! То не значи да морате излагати све што мислите. Само избегавајте изговарање лажи било ког калибра.
  2. Сландер Са тачке гледишта карме, најгора ствар коју можете да учините једном речју је да доведете некога у невољу лагањем. Али чак и само лоше говорећи о некоме (укључујући и себе) је изузетно неповољно занимање. Прво, ако оговарате о некој другој особи, онда будите сигурни да они већ негде разговарају о вама. Друго, ако се грдите или понижавате (на пример, говорећи: "Ја сам будала, ја сам лијен"). Ојачавате ове слике, потичући такву слику о себи. Говорећи лоше о себи или другима, никада нећеш постати просперитетан.
  3. Идле талк Нема више бескорисног трошења енергије од беспосличарства. Не губите време и избегавајте друштво оних који воле да се огребу. Немојте расипати непроцењиву моћ која се даје човеку - боље је, напротив, повећати вредност ваших речи уздржавајући се од непотребног говора.
  4. Свеаринг. Ако си морао да се мрштиш на необавезним проклетим псовкама на улици, знај да не изгледаш боље када кажеш тако нешто. Сви звукови имају вибрације, а особа са мелодичним, љубазним и љубазним говором је видљива из даљине. Не мора ни да отвара уста, тако да ће сви који су близу, осећати наклоност према њему. И као што можете видјети особу која је навикла на груб говор - његов углед, његов недостатак кохезије долази у собу.
Фото: андреиталевин / инстаграм.цом иогилеоние / инстаграм.цом робинмартиниога / инстаграм.цом карлатафра / инстаграм.цом иогавесермарсцх / инстаграм.цом цхелсеасиога / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send