Јога читање

4 начина да укључите своју интуицију

Pin
Send
Share
Send
Send


Можда је не примећујете, али она увек разговара са вама. Научите да је чујете.

Интуиција се даје свима од рођења. Само у животним промјенама не обраћамо пажњу на то. Ове методе ће вам помоћи да научите да поново чујете свој унутрашњи глас.

Користи своје снове

Снови су начин на који можемо примати информације од интуиције. Ако не сањате или се не сећате, направите намеру да се сетите. Такође треба да се побринете да достигнете степен дубоког сна. Другим речима, проверите да ли правилно спавате.

Проведите неколико минута на сновима пре него што одете у кревет. Размислите како ћете рећи својим рођацима о сну ујутро, да сте схватили / решили проблем уз помоћ сна. Ако не можете рећи - пишите.

Снимите сопствену медитацију гласа

Ова техника подстиче ваше шесто чуло да се манифестује. У таквим тренуцима, слике се изненада појављују у вашој глави. Ово је слично визуализацији, али када медитирате, слике се појављују саме од себе.

Направите листу питања и изговорите их меким, племенитим гласом. Затим седите у удобан положај и слушајте снимак. Одговори ће доћи сами: у облику слика, мисли, слика. Поставите било које питање и ваша душа ће одговорити. Можда ће вам показати мјесто о којем сте сањали да ће вас посјетити, или се попети на љествици каријере.

Нађи своју животињу

Видовитост је најчешћа сензација четворице која се користи у психологији. Нађи листу тотем животиња. Прођите кроз листу и видите како се осећате.

Да ли осећате топлину, енергију, радозналост или смиреност док читате опис једне од животиња? Нека вас ваша осећања воде до онога који ће постати симбол вашег пута.

Пронађите пјесму која води

Има ли неких песама које сте случајно чули? Какве су композиције у твојој глави управо сада? Која од њих вас смирује, инспирише, напуни енергијом?

Ове песме могу садржати поруку која покушава да вам пренесе интуицију. Направите листу за репродукцију ових мелодија и слушајте када желите да будете свеснији било чега.

Фото: бацкпацквитхме / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send