Јога читање

5 правила понашања у ретроградном Меркуру

Pin
Send
Share
Send
Send


Све што треба да знате о овом периоду.

Меркур је ретроградан фаворит свих професија - од банкара на Вол Стриту до учитеља јоге у Ришикешу - у случају да нешто крене наопако.

И ако пун месец узима енергију од једне и даје је другима, онда ретроградни Меркур делује на све подједнако. Да видимо како.

Периоди ретроградне живе

Ове године период ретроградног Меркура трајаће од 5. до 28. марта, од 7. до 31. јула, од 13. октобра до 3. новембра. Означите ове периоде у календару, јер у овом тренутку морате дјеловати с великим опрезом.

Шта је "ретроградно"

Меркур обилази сунце за 88 дана. Да ли сте икада били у возу који се кретао паралелно са другим, бржим? У неком тренутку изгледа да бржи воз иде уназад.

Меркур се нигде не повлачи, то је само оптичка илузија. Али тренутак када га можемо посматрати - и назива се период ретроградног Меркура, то се односи на све ретроградне планете - само нам се чини да се крећу уназад.

За шта је одговорна жива

Меркур утиче на нашу комуникацију, укључујући све медије и технологије које нам омогућавају да примамо информације. То је планета интелигенције, бизниса и трговине.

У периоду ретроградног Меркура, кварови електронске технологије почињу, места се висе, а могу се појавити проблеми у међусобном разумевању. Да би се избегли негативни ефекти овог феномена, боље је да се поштују следећа 8 правила у овом тренутку.

1. Изаберите речи

Измерите све што ћете рећи. Будите опрезни, изаберите јасан језик, размислите о другој особи. Прво, покушајте да разумете, а затим - да будете разумљиви, да запамтите да је тишина боља од „згужване“ поруке

2. Дајте простор другим људима

Приземите себе, ставите своју пажњу на ноге када почнете да причате, не дозволите да вам ум постане пребрз за време разговора. Покушајте да дубље дишете. Уз ваш мир ума, даћете простор и саговорнику да јасније одредите свој положај.

3. Поново провјерите

Меркуров ретроградни је богат неугодним грешкама и грешкама у текстовима који могу да служе нељубазној служби. Чак и ако не пишете пословна писма или чланке у популарним интернетским публикацијама, "аутокорак" на вашем паметном телефону може послати нејасну поруку рођацима.Ова пракса учи концентрацију и концентрацију - зато узмите то као други начин само-развоја.

4. Будите пажљиви према документима

Најчешће астролози препоручују да се у овом тренутку уопште не потписују важни документи. Али ако морате то да урадите - будите пажљивији према детаљима и боље прочитајте двапут.

5. Снимање предмета

Ако имате много случајева и планова - боље је да их упишете у дневник и периодично проверите листу. Вероватноћа да се састанак изгуби због непажње се повећава, као и онима који су заборавили да вас позову или нису одржали обећање. Можда је то део плана универзума.

Пхото: //ввв.инстаграм.цом/елеоноразампатти/

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send