Инспиратион

5 знакова зреле личности

Pin
Send
Share
Send
Send


Оно што разликује особу која живи његов живот.

Хајде да дефинишемо шта је "зрела особа". Нека овај чланак буде онај који зна шта жели; који је прихватио себе онаквог какав јесте; и који живи и делује у складу са својим унутрашњим законом.

Ако је овај портрет мало сличан вама, онда би требало да останете ближе онима који су већ схватили. Њихово присуство у вашем животу ће вам помоћи да брзо пронађете сопствено језгро. Ових 5 знакова ће вам рећи да ли постоји таква особност међу вашим пријатељима.

Способност опуштања

Висока напетост - посљедица давања непотребне важности пролазних ствари. Зрела особа увек ставља свој мир на прво место и вреднује своје лично време. Чак и са великим оптерећењем, он зна како да нађе времена за квалитетан одмор - јер из искуства зна да је то пола успеха било ког предузећа.

"Деливеред" глас

Наравно, не ради се о способностима глумца, а не о вокалним подацима певача. Код особе која је достигла зрелост, глас се "одмара" на средишту пупка и може осетити моћ чак и при малој гласноћи. Говори лежерно и зна како слушати суговорника до краја.

Пратим твоју реч

Вероватно сте испунили препоруке „не обећавајте“ хиљаду пута и „ако сте обећали, онда испунити“ - и тако је један од знакова зрелости личности способност да цените вашу реч. Обично ова вештина долази у пару са способношћу да каже "не" - а не да ради оно што не желиш.

Присуство вредности

Зрела особа доноси одлуке и поставља приоритете на основу својих унутрашњих вредности. Вредности су оне које се не мењају током живота. То је истовремено и циљ и средство. Вредности су унутрашње језгро зрелог човека - и он ће дати главу, али неће се сломити.

Моћ присуства

Ако је особа научила да прихвати себе онаквог какав јесте, онда аутоматски прихвата све остале са свом „чудношћу“ и недостацима. Дакле, поред такве особе сватко се осјећа смирено и не боји се изразити било какве мисли или емоције. Присуство такве особе, по правилу, инспирира и помаже да се осећате слободније.

Фото: лифе.витх.тхрее / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send