Инспиратион

5 знакова зреле личности

Оно што разликује особу која живи његов живот.

Хајде да дефинишемо шта је "зрела особа". Нека овај чланак буде онај који зна шта жели; који је прихватио себе онаквог какав јесте; и који живи и делује у складу са својим унутрашњим законом.

Ако је овај портрет мало сличан вама, онда би требало да останете ближе онима који су већ схватили. Њихово присуство у вашем животу ће вам помоћи да брзо пронађете сопствено језгро. Ових 5 знакова ће вам рећи да ли постоји таква особност међу вашим пријатељима.

Способност опуштања

Висока напетост - посљедица давања непотребне важности пролазних ствари. Зрела особа увек ставља свој мир на прво место и вреднује своје лично време. Чак и са великим оптерећењем, он зна како да нађе времена за квалитетан одмор - јер из искуства зна да је то пола успеха било ког предузећа.

"Деливеред" глас

Наравно, не ради се о способностима глумца, а не о вокалним подацима певача. Код особе која је достигла зрелост, глас се "одмара" на средишту пупка и може осетити моћ чак и при малој гласноћи. Говори лежерно и зна како слушати суговорника до краја.

Пратим твоју реч

Вероватно сте испунили препоруке „не обећавајте“ хиљаду пута и „ако сте обећали, онда испунити“ - и тако је један од знакова зрелости личности способност да цените вашу реч. Обично ова вештина долази у пару са способношћу да каже "не" - а не да ради оно што не желиш.

Присуство вредности

Зрела особа доноси одлуке и поставља приоритете на основу својих унутрашњих вредности. Вредности су оне које се не мењају током живота. То је истовремено и циљ и средство. Вредности су унутрашње језгро зрелог човека - и он ће дати главу, али неће се сломити.

Моћ присуства

Ако је особа научила да прихвати себе онаквог какав јесте, онда аутоматски прихвата све остале са свом „чудношћу“ и недостацима. Дакле, поред такве особе сватко се осјећа смирено и не боји се изразити било какве мисли или емоције. Присуство такве особе, по правилу, инспирира и помаже да се осећате слободније.

Фото: лифе.витх.тхрее / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Децембар 2019).

Загрузка...