Инспиратион

5 корака до безусловне среће

Како се спријатељити са својим духом.

Чак и кад окрене своју пажњу ка унутра, особа види само своје мисли, и спречава да погледају дубље. Стога, без успеха у праксама које буди дубље нивое свести, за постизање одрживог контакта са извором унутрашње радости неће радити.

  1. Фирст схана путу до овога - способност мирног размишљања и ући у стање унутрашње тишине. За то постоји велики број пракси и потребно је наћи компетентног наставника.
  2. Индруги корак то је разумевање у дубини ове тишине је ваш дух. Она је извор унутрашње радости, која није условљена никаквим спољним објектима. Дух се може представити као сјајни златни прстен са црним унутрашњим простором, појављује се у овом облику код свих практиканата који су дошли у контакт са њим. Овај облик се може користити у медитацији.
  3. Трећи корак - неопходно је постаните пријатељ са својим духомда прими радост и подршку у свим ситуацијама. Да бисте то учинили, шаљете сва стања радости која се појављују у уму, у тишину, у свој дух потпуно слободно, не очекујући ништа заузврат. Када добијете одговор, он ће превазићи сва ваша очекивања, ви ћете бити покривени таласом велике радости и љубави која долази к вама.
  4. Четврти корак - стално комуницирате са својим духом стварање одличне комуникације, дељење радости са њим и примање узвратне радости, љубави и снаге.
  5. Пети корак је наставак праксе буђења свести.да би се кретали ка сопственом духу, подижући ниво своје свести на ниво да би били једно са својим вишим ја.
Фото: Фото: Фото: Ериц Форд

Погледајте видео: (Јануар 2020).

Загрузка...