Јога читање

5 сутри Аге оф Акуариус - аксиоми за сретан живот

С комментариами Гурмукх Каур Кхалса.

Закони живота постављени су у пет сутри од стране великих мудраца антике и пренесени су нам Иоги Бхајан. Ови закони остају вјерни до данас. Тешко је рећи боље, тако да ћу дешифрирати ових пет великих изјава на мало разумљивијем језику.

  1. Схватите кроз саосећање или нећете разумети време. У новој ери, у доба Водолије, у коју су људи улазили, ми више не можемо разумјети или разумјети интелигенцију. Морамо разумети кроз срце. Уместо линеарно-интелектуалног погледа на живот, превладава поглед на живот са позиције саосећања. Само је на тај начин могуће постићи разумијевање онога што је живот, што требамо учинити у њему и што је наша Судбина.
  2. Схватите да сте друга особа. Не ради се о личности, фризури, полу, старости, нивоу образовања и интелигенције, нити о другим карактеристикама површине. Сви су рођени са Душом. Душа је скривена у Души. Препознајући Душу и саосећајно разумевање Судбине, ослобођени смо ситничавости, уског размишљања, оговарања, критике, осуде. Тако добијамо срећу.
  3. Када дође вријеме, дјелујте - и напетост ће се смирити. Одуговлачење (Од енглеског, у психологији значи одлагање ствари до каснијег, што доводи до болних психолошких ефеката. - Приближно ИЈ). Ако само почнемо да радимо, извадимо мисао из главе и ставимо је у акцију, осетићемо олакшање. Превише активно размишљање подразумева главобољу, болест и тотално незадовољство. Морамо да делујемо на такав начин да наши снови постану стварност, а не да се гушимо у нашем уму. Преузми одговорност и претвори мисли у акцију. Не можете погријешити.
  4. Постоји пут кроз сваку препреку. Наћи ћете начин да превазиђете сваку препреку. Постоји излаз из сваке ситуације. Када вас ум покуша увјерити у супротно, знајте да то није истина. Придржавајући се спознаје да постоји пут кроз неку препреку, привући ћете срећу, благостање, здравље, виталност и све врлине у свој живот.
  5. Вибрација са Космосом и Космосом очистите пут. Друге дефиниције Космоса су Бог, Бесконачност која нас је све створила у овом Универзуму. Ако вибрирамо и синхронизујемо у јединству са овом Енергијом, ако се молимо и медитирамо, онда ћемо превазићи све тестове на нашем путу. Бог и ја, ја и Бог смо једно. И још неколико инспиративних ствари које могу бити корисне на вашем путу. Највећа моћ у животу је способност да се захвали. Захвалност доноси радост. Када нисмо у стању да захвалимо, осећамо се жртвовано: "Зашто ја? Зашто је моја прича најтужнија?" и тако даље. Али ако је све у животу било дивно, не бисте сада седели овде. Данас ствари иду добро, а сутра је лоше. Данас сте здрави и сутра сте болесни. То се стално дешава. Ово је живот. Али постоје животни догађаји, али постоји пут наше душе. И наставља се.
Фото: огнкиога / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Јануар 2020).

Загрузка...