Филозофија

5 ствари које срећни људи никада не раде

Pin
Send
Share
Send
Send


Одустани од тих навика и погледај свет на нови начин.

Ако вам се чини да је живот неправедан према вама, а депресија је ваша особина карактера, можда само радите једну од ових ствари?

  1. Упоредите себе са осталима. Може се чинити да таква вјежба држи у тону, мотивира на акцију, али у ствари, она само уништава ваше самопоштовање и мучи вашу особност. Претворите се у незадовољну особу која се уопште не цијени. За почетак, схватите да се поређење са другима, процењивање вашег успеха у односу на друштво, покушавање да се свима допадне и да се превазиђе неко у лепоти и интелигенцији осуђено на неуспех. Никада нећете бити задовољни овом поставком. Штавише, нећете постати заиста успешни, јер такво понашање исцрпљује. Заборави остало. Вхатс јеси мислите о себи? Ви сте јединствени, не бољи и не гори од других. Покушајте да престанете да размишљате у овим категоријама.
  2. Жао ми је због прошлости. Можда вам се чини да ће жаљење помоћи да се научи горко искуство о тешким грешкама и неће им дозволити да се понове у будућности. Ако ... жали тровање твоје егзистенције и потпуно негира твоју садашњост, пориче то. Ако вам је жао због догађаја из прошлости - нисте спремни признати да је то била грешка која вас је много научила, учинила вас јачом и довела вас тамо гдје сте сада. Не приговарајте себи. То је било. Увек постоји шанса да почнемо од нуле.
  3. Не прихватајте себе. Наравно, потребно је развијати се, постати бољи, али то не значи да се треба увриједити у садашњости. Да ли сте незадовољни својом тежином? Затим покушајте да прилагодите своју исхрану, уместо да себе називате непристрасним изразима. Волите себе, прихватите, сажалите се. Можда све ваше невоље долазе само из чињенице да осећате недостатак љубави и признања. Зато их дајте себи! Тешко је, али морате покушати.
  4. Договорите драму. Многи сами постају извор својих невоља. Живот се чини превише свјежим и бесмисленим без скандала, интрига и истрага. Покушајте да анализирате своје понашање. Сви ови трачеви, страшне вести, обрачун са ничим ... Зашто вам требају? Не плашите се мира и хармоније, у њима нема ништа понижавајуће. Дозволите себи да будете срећни и не плашите се среће која ће сигурно доћи.
  5. Повежите срећу са новцем. Ако чекате да богатство постане срећно, једноставно губите време. Стварно новац даје удобност, али не више. Немојте их заснивати на концепту вашег сретног живота. Многи богати људи су апсолутно несретни, не зато што су будале, већ зато што су нетачне приоритете. Срећа је у хармонији, у томе што прихватате себе, свет, да сте захвални за оно што имате.
Желите да обновите свест на позитиван начин?

Видео курс "Управљање негативним емоцијама" са Нином Мел

5-дневни видео курс - нова пракса јоге. Научивши да контролишете свој ум, научит ћете да контролишете свој живот!

Фото: каилала88 / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send