Филозофија

6 тантричких принципа магичног секса

Ови савети ће максимизовати спајање са вашим партнером и достићи нови ниво у вези.

Тантрички секс се често повезује код људи са 4-часовним прелудијем, постом у акро-стилу и губитком свести на крају због превише оргазма. И неке од ових дефиниција плаше се, док су друге обмањујуће, присиљавајући их да очекују превише. Њих двојица почињу да се концентришу не на своја осећања и осећања свог партнера, већ на чекање Нирване или нешто слично. Такви стереотипи не утичу само на задовољство, већ и на принципе односа.

Секс није само прилика да задовољите своју потребу, да примите задовољство, већ један од најмоћнијих начина за размјену енергије између људи. Стога, не подцењујте секс, означите га као "базу" и "пожудно". Секс између два љубавника је одличан. У наставку су тантрички принципи који ће максимизирати спајање са вашим партнером и достићи нови ниво у односу.

  1. Угаси ум. Зашто се верује да јога чини људе секси? Зато што је његов главни принцип да ради са немирним умом. Модеран човек не може да контролише своје мисли, па чак и за време секса, он стално анализира, сумња и срам. Јогији могу да контролишу своју свест и могу је једноставно искључити, потпуно се померајући у поље осећања и интуиције. Ако сте нови у јоги и не знате како овладати својим умом, вешто вешто, покушајте да не размишљате о мислима које ће вам доћи на памет. Шта би то могло бити? На пример, размишљање о томе да ли у овом тренутку изгледам довољно привлачно, да ли све радим исправно, и тако даље. Ова питања, ако треба да се посветите, онда сигурно не током секса. Ослободите се, допустите себи да плачете, смејете се, викнете гласно, шта год! Главна ствар, престани да размишљаш и упоређујеш.
  2. Дишите у исто време. Такво дисање успоставља снажну везу између људи (не само током секса, већ иу свакодневном животу). Ако желите да извучете максимум из особе, ухватите ритам његовог дисања. Тако да не изазива нелагоду, чешће вежбајте пранајаму и шетајте на свежем ваздуху у шумско-парковној зони.
  3. Успоставите контакт очима. Дуго се веровало, и то не без разлога, да су очи огледало душе. Немојте се плашити контакта са очима - то ће вам помоћи да више упознате партнера. Ако сте сувише стидљиви да бисте погледали у очи, можда се питате: да ли сам спреман за секс са том особом?
  4. Зауставите се код редовног партнера. Наравно, треба да практикујете тантричне принципе секса са редовним партнером. У супротном, гарантује вам се енергетска неравнотежа, а не тантра.
  5. Створите атмосферу. Поставка има велику улогу у опуштању партнера. Изаберите место где вам нико неће сметати, упалите свеће, тамјан, можете укључити пријатну музику, разбацати латице руже ... Такви клишеи су обично важнији за жене него за мушкарце. Али ако вас то чини романтичним, можете их безбедно користити.
  6. Направите напетост. Проведите што је могуће више времена предигре, сваки пут повећавајући је. 30, 60, 120 минута прелиминарних брига помоћи ће вам да осетите контакт ведрије. Такође је корисно да се уздржите од сексуалне активности неколико дана или недеља.
Фото: лауренецкстром / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Фебруар 2020).

Загрузка...