Филозофија

6 навика срећне жене

Pin
Send
Share
Send
Send


Ове навике уједињују све жене које живе у хармонији.

Ко је тако срећна жена? Свакако ће сви имати другачију дефиницију. Неко ће рећи, љубљени, неко - богат, успешан. Али шта је са унутрашњим стањем? Стања мира, љубави и мира у души. Разговарајући са женама које инспиришу друге и живе у хармонији са самим собом, можемо идентификовати 6 акција које обављају.

  1. Не плашим се да тражим помоћ. Сретна жена се не брине због чињенице да је жена, да је физички слабија од мушкараца. Не мора да докаже себи и свету да све може сама. Не треба да виче на сваком углу да је јака и независна. Ако вам је потребна помоћ, питајте за то - нема ништа лоше у томе. Помозите другима и прихватите помоћ - то ће помоћи у уштеди енергије.
  2. Видите добро. Сретна жена одлучује да види љепоту око себе. За то, она не мора да живи у Монаку. Она се једноставно концентрише на добро које је у околним људима, у природи, у свијету. Навикла је да каже "хвала" и живи у захвалности.
  3. Живи у садашњости. Срећна жена живи овдје и сада. Она не види смисао тровања свог постојања чежњом за прошлошћу и бригама о будућности. Превише је ризично трошити енергију и вријеме на илузије, заборављајући данас. Како можете бити срећнији данас? Одговор може бити једноставан - прошетајте се парком, скухајте омиљено јело, проведите вријеме с вољенима. Запамтите да су најсрећнији тренуци најобичнији и најсветлији.
  4. Искључи драму. Иако је уобичајено вјеровати да жене имају тенденцију да буду нелогичне и превише емотивне, срећна жена није драма-квин. Она не преувеличава проблем, не хистерира, испуњава свој живот значењем, не шири трачеве око канцеларије или центра за јогу. Заправо, срећна жена је прилично прагматична. Да, да! То не значи да она не може сањати и бити спонтана, само у тешким тренуцима иде ка духу, а не да јој кида косу. Она узима и удише и анализира ситуацију, тражећи начине за рјешавање проблема.
  5. Не плашим се бити сам. Неке жене су сретније у односима, друге лако толеришу усамљеност. У сваком случају, они не користе човека као начин да испуне празнину у души и побегну од досаде. Они не толеришу човека кога не воле, само зато што им је неугодно бити сами. Ако у свом животу нема љубавника, време није дошло. Водите рачуна о себи: свом изгледу, унутрашњем стању, рјешавању проблема и дјечјим комплексима. Нећете ни морати тражити никога - принц ће сам доћи.
  6. Уживајте. Шта ти се свиђа? Направите листу ствари и ствари које вам пружају задовољство. Храна, секс, игре са децом, пливање, омиљене серије ... Учините то што је чешће могуће. Размазите се. Иди на масажу или то уради сам, узми пјену за купање - уживај.
Развијте менталитет праве јоге, која у свој живот привлачи позитивне догађаје и занимљиве људе.

Јога сет "Енергија"

Терапија оријентисана ка телу, технике снимања и медитација.

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send