Јога читање

Изјаве Хазрата Инаиат Кана о сврси

Pin
Send
Share
Send
Send


Суфска мудрост, дајући кључеве за разумевање њихове природе.

"Свако има свој круг утицаја, велики или мали, многе душе и умови су укључени у његову сферу: његовим уздизањем они расту, његовим падом падају. Величина сфере човека одговара величини његове симпатије или, рецимо, величине његовог срца. Са растом његовог срца, сфера расте, али чим симпатија нестане или се смањи, сфера се сруши, расипа се у различитим правцима.

Ако повриједи оне који живе и дјелују у његовој сфери, они који зависе од њега или његове љубави, он ће неизбјежно наудити себи. Његова кућа, или палата, или колиба, његово задовољство или гађење у његовом окружењу производ је сопствених мисли. Мисли блиских особа утичу на његове мисли, као део његових сопствених мисли, понекад га узнемирују, уништавају, понекад га охрабрују и подржавају, у директној сразмери са тиме да ли он гура друге са својом хладноћом или привлачи саосећање. "

  • Свако створење има своје звање, а његов позив је светло које осветљава његов живот.
  • Човек који занемарује свој позив је као неосветљена лампа.
  • Онај који искрено трага за својом правом сврхом у животу, сам је предмет истраживања из ове сврхе. Док се концентрише на потрагу, свјетлост почиње да разјашњава његову конфузију - назовите је откривењем, назовите је инспирацијом, назовите то како хоћете.
  • Неповјерење води. Искреност води равно ка циљу.
  • Свака особа пише музику свог живота. Ако науди другом, донијет ће несклад. Када је његова сфера узнемирена, он је и сам узнемирен, постоји несклад у мелодији његовог живота.
  • Ако може натјерати другу особу да осјећа радост или уважавање, он ће додати свој живот у толико радости, да ће постати једнако жив. Свесно или не, али његова мисао је подложна добром утицају радости или захвалности коју показује друга особа, његова снага и витална енергија из тог пораста, а музика живота повећава хармонију.
Фото: тодаисхетравелс / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Јули 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send