Филозофија

8 знакова особе са побједничким размишљањем

Pin
Send
Share
Send
Send


Постоје људи чије присуство само инспирише и смирује.

Победник је особа чије присуство инспирише и смирује. Он је онај који не само да зна како започети нешто велико или ризично, већ и доводи ту ствар до краја. То је особа која пажљиво слуша и са којом ријетко неко улази у расправу. Победник није само вођа, већ особа која је била у стању да развије одређени начин размишљања и карактерне особине. И ево неких од њих.
  1. Срећно устаје ујутро. Није да не воли добро спавати. Говоримо о буђењу, таква особа је срећна због новог дана. Зато што је, зашто устати. Он има циљ који га инспирише - без обзира колико је сада далеко.
  2. Има исправан став. Никада нећете видети човека са погрбљеним раменима који је навикао да остварује своје циљеве - јер је то знак страха од живота и људи, то је појава депресивног и затвореног човека на улици. Добра вест је повратна информација. Ако пратите своје држање, ваш ум и тело ће се навикнути на нову позицију. Само покушајте сљедећи пут да исправите рамена у ситуацији када се осјећате нелагодно.
  3. Смирено третира и критике и похвале.. Особа која зна своју вредност зна боље од других да ли је довољно радио. Не треба му мишљење са стране - осећаће се тако непријатно чак и ако негде нешто није завршио. И ако би се потпуно извукао и добио негативну процену - он ће само слегнути раменима и кренути даље. Главни судија му је он сам, његов унутрашњи идеал.
  4. Он не користи изговоре у говору. Овај победник је увек спреман да делује. А ако не жели нешто да уради, он о томе говори директно и слободно.
  5. Никад не прави изговоре. Ако је таква особа у криву, он тражи опроштај, али не покушава да се стави у најбоље светло.
  6. Он прати своју ријеч. Ако је победник обећао да ће нешто учинити - он то чини, чак и ако су се околности промениле. А за њега не постоји разлика између обећања и само изречене изјаве. Ако нешто каже, спреман је да одговори за своје речи.
  7. Он не настоји да оствари своје, свим средствима. За њега су његова унутрашња истина и унутрашње вриједности, које су више од било којег циља, важније. И за такву особу је истина да он зна како да на вријеме одустане од својих планова и направи корак уназад, јер сматра да је то тачније.

Повећајте се на свим тачкама са Лавренце Јаи!
Фото: белла_бе_ацтиве / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Јули 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send