Јога читање

Листа "Реад-цитиес": 7 књига за побољшање здравља

Pin
Send
Share
Send
Send


Књиге које вам омогућавају да будете свесни достигнућа модерне медицине и разумете своје тело.

Ове књиге могу да промене поглед на ваше тело или медицину уопште. Изаберите један од нових производа да бисте сазнали више о телу и помогли му да ради свој посао.

Прљави гени. "Велико прање" за ваш ДНК: како да промените своје наследство

Раније се сматрало да не можемо утицати на гене. Насљедност је камен који ће нас прије или касније сломити. Међутим, то није сасвим тачно. Др. Бен Линцх на оригиналан начин упоређује чишћење гена са прањем одјеће.

Аутор књиге представља програм који укључује и "намакање" и циљано "рибање" и "пажљиво избељивање". Пратите његове савете да бисте утврдили који ген функционише погрешно и како да га промените.

Срце Како сте?

Шта се дешава када наше срце скаче из радости? Или га неко сломи? Које су разлике између мушких и женских срца? Зашто су дечија срца прави шампиони рада?

Фелик Сцхроедер, срчани хирург, одговара на сва питања и пише о томе како се можемо бринути о срцу. Књига се заснива на знању и искуству аутора и представља само његова мишљења. Они су формулисани и тестирани са највећом могућом пажњом.

Хомо Сапиенс Разумно биохаковање: физичко тело и његови закони

Здравље је оно што треба да имамо након рођења. Тако често мислимо. Али жељено није увек тачно. Понекад, чак и са добрим анализама и без бола, стање нашег тела оставља много да се пожели.

Константин Заболотни пише о сигналима нашег тела, који ће указати на могућност одступања у раду органа и који ће нас обавестити о приближавању болести и губитку имунитета. Научите како да одржавате здравље у доброј форми једноставном технологијом.

Здравствене предрасуде. Морамо живјети мудро и исправно

Писац Андреј Сазонов у својој књизи разоткрива митове о нашем здрављу, који се и даље сматрају истинитим. Да ли је истина да је туберкулоза "болест влаге и глади"? Да ли је респираторна гимнастика заиста ефикасна? Одговоре на ова и друга питања можете наћи у књизи.

Киллер позадине, отровна вода и заводљива столица. Како преживјети у свом стану

Медицинска новинарка Дариа Саргсиан испитала је наше свакодневно понашање у смислу медицине засноване на доказима. Аутор је схватио шта је добро за нас, а што нема смисла.

У књизи ћете сазнати зашто антибактеријски сапун није потребан, како одабрати пасту за зубе и опрати руке како не бисте повриједили ОРВИ, тоалетна сједалица је чишћа него што изгледа, а тепих није баш.

Ових дана. Све о циклусу и другим величанственим могућностима женског тела

По први пут ова тема је дата онолико простора колико заслужује. Књига ће вам рећи како женски циклус функционише, шта се дешава током менструације, зашто траје тако дуго и шта се дешава након тога.

Аутори књиге пружају могућност да разумеју и осете ваше тело и његове процесе, бришу ивицу забрањене теме и дају себи здравље.

Пројецт Воман. Суптилности постављања женског тела: сазнајте како ваше тело ради

Дмитриј Лубнин, један од најбољих гинеколога у Москви, припремио је јединствену инструкцију о женском телу за дјевојчице, дјевојке, мајке и жене угледних година. Интересантно, концизно и апсолутно јасно о најважнијој ствари, с обзиром на рад и здравље женског тијела.

Фото: јолиејанине / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Март 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send