Јога читање

7 сакралних тајни успјеха

Pin
Send
Share
Send
Send


Из предавања мајстора Кундалини Иоге, И. Бхајана.

Вријеме, простор и дах живота су живи трокут. Подучавање нам даје мудрост, мудрост даје дисциплину. Дисциплина нас чини господарима. Мајстори стварају наслеђе које живи заувек. Тако смртник постаје бесмртан.

Ако те неко избегне - направи корак напред

Ако се осећате хладно од неке особе - истопите му срце храброшћу и хумором. Тако може цветати пријатељство. Уживајте у њеном мирису.

Нека ваше понашање говори за вас, нека ваши послови потврде, нека ваша реализација вас задиви

Да бисте испунили мисију и открили суштину њене величине, потребно вам је одговарајуће понашање и став. Када особа дјелује с преданошћу и увјерењем, успјех долази са свих страна.

Рад никада не чека. Онај који чека још није почео

Ако дуго не можете да пређете на посао, промените свој став према томе. Када предузмете акцију, неће бити никаквих одлагања.

Изговори, избјегавање и одлагање не заустављају посљедице

Ако знате да постоји недостатак у раду, исправите га, чак и ако сте сигурни да га нико неће приметити. Осјећаји несигурности и несигурности одлажу успјех, изговори показују нашу слабост, свако одлагање доводи до разочарања.

Света тајна лидерства - љубав и поштовање

Не настојте да будете вођа. Тежите да будете део целине. Тако да добијате све што вам треба.

Ваша личност, одећа и став - све се рачуна

Морате имати вредности које нећете предати ни под којим околностима. Вредности ће произвести врлине. Тада ће ваше акције инспирирати повјерење у људе. Ваша искреност, углед и изглед који ће створити слику о подсвести људи који ће бити одлучујући у њиховом ставу.

Понашајте се на три начина: акција, подршка, покриће

Према војној стратегији, свака офанзивна јединица мора имати покриће, појачање и мјесто повлачења да се брине о рањеницима. Са таквим планирањем, особа може постићи било који од својих циљева.

Пхото: //ввв.инстаграм.цом/цоасталкеллс/

Погледајте видео: (Март 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send