Филозофија

7 разлога зашто јогији стално путују

Pin
Send
Share
Send
Send


Спакујемо торбе, јер нас чека духовно просветљење.

Зато што им требају фотографије на позадини прелепих пејзажа из различитих земаља да би се добиле стотине лајкова, кажете. Можда у томе има неке истине, али заправо је путовање као начин живота нешто више од популарности на друштвеним мрежама. Постоји 7 добрих разлога да путујете што је чешће могуће, а ако још нисте одлучили да спакујете кофер и журите до краја свијета, онда је вријеме да то поправите!

 1. Изазовите себе. Путовање захтева не само физичку већ и психолошку снагу. Када стигнете у иностранство, уроњени сте на ново место, у потпуно непознату културу, са својим језиком и обичајима. У таквим условима, мозак поприма облик пластелина, почиње да се прилагођава, разуме, ради на крају. Овај излет вам омогућава да верујете у себе и другачије гледате на себе.

 2. @аделлбридгесиога

 3. Узмите времена за себе. Многи људи не воле да путују сами, јер се плаше да буду сами са њима. И узалуд. Јога је пракса усмерена ка унутра, а путовање допуњује ову праксу, да је брже овлада. Не бојте се напустити зону удобности, упознати своје бубашвабе и комплексе. Овај процес је неопходан да би се негативни пртљаг прошлости и повратак у потпуности ажурирали.

 4. @ каилала88

 5. Осетите укљученост. У јоги учимо да је све међусобно повезано. У страној земљи, гдје не знамо или не разумијемо ништа, толико је важно препознати себе у некоме. То потпуно ослобађа од стереотипа, уједињује, омогућава да се реализује њихово учешће у свему што се дешава у свету.

 6. @мартина_серги
 7. Ребоот. Нова околина, недостатак уобичајених околности и појединаца, направа (ако имате довољно снаге да их се ослободите) потпуно се трансформише. Враћате се кући са новом особом и спремни сте за нове изазове.

 8. @мелисфит

 9. Постаните сретнији. Без обзира да ли проводите ноћи у луксузном хотелу или у шатору на тврдом терену, дефинитивно ћете добити свој део среће. Резултати истраживања показују да новац потрошен на путовања доноси већу радост од новца који се троши на материјал. Не заборавите да што више искуства доживите, више ћете имати среће! Зато, бирајте нове правце, правце и формате - не идите стално на исто место.

 10. @одеттехугхесиога

 11. Научите нове ствари. Нова околина у којој се налазите једноставно не може да се не осврне на вас. Бићете приморани да научите нешто ново да бисте били у току са страним ритмом живота. И то је сјајно! Постат ћете занимљивија особа, надопуњавати пртљаг свог искуства са забавним догађајима, гледат ћете свијет широм отворених очију. Живјети са спознајом да је свијет огроман, непознат и да чека ваша открића је велика радост.

 12. @јессеголден

 13. Промени живот. Рутински убија нешто у нама. Особа која се не креће, не развија се, као да је обрастала маховином, мучи га депресија, егзистенцијална криза ... Ако сте заиста одлучили да нешто промените у свом животу, почните са вашом свешћу, јер можемо да изгубимо тежину, седнемо у поделе, напредујемо, али све док је наш поглед на свет исти као и јуче, наш живот се неће променити. Отисните се на путовање, сами, на непознатом месту. Будите отворени и весели, када се вратите кући, видећете живот потпуно другачије очи и почињете да привлачите фасцинантне авантуре.

 14. @аминахтаха

Фото: алиссаиога / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send