Филозофија

Шта се може одвојити: 3 важне лекције

Pin
Send
Share
Send
Send


Ако се однос није успео, то можете сматрати разлогом за духовни раст.

Растанак готово никада није безболан. Бол од јаза, од времена проведеног, од нереалних нада изазван је питањем "зашто?" Наравно, не постоји медицина која би одмах угушила та искуства, али можда има смисла фокусирати се не на ублажавање бола у осећањима, већ на лекцију која се може научити?

Ако се однос није успео, то можете сматрати разлогом за духовни раст. Ево три начина:

  1. Вежбајте невезивање. У односима се често растапамо, губимо себе - што често доводи до прекида у корист самих вољених. Ако сте раскинули са својом вољеном особом, размислите о томе, и нисте ли направили ту уобичајену грешку - да ли сте се растворили у другу? Ако је тако, онда имате шансу да се вратите и не изгубите поново. Покушајте да видите позитивне тренутке у свом животу, запамтите да ви волите и то чините. У овом случају, урадите све ове ствари да бисте некога вратили или да их научите лекцију, али зато што је то оно што волите.
  2. Тражите помоћ. Често нам наш его не дозвољава да потражимо помоћ. Као резултат тога, током паузе се понашамо као хладне и равнодушне каменице, покривамо се шкољком и обећавамо да ћемо волети. Што, наравно, није рјешење. Не затварајте, не идите сами. Ако вам је потребна помоћ, позовите родитеље или дјевојку, можете чак контактирати стручњака - реците им о својим тјескобама и фрустрацијама. Сигурно, ако те људи воле, неће бити равнодушни према свему што кажете.
  3. Трпите оно што се догађа. Понекад животни догађаји не иду према нашем сценарију, што нам узрокује необјашњиву патњу. Било би много лакше живјети у повјерењу у живот. Шта год да се деси у вашем животу, немојте им одолети. Сигурно ћете кроз године бити захвални за оно што вам се догодило. Наравно, то не значи да можете одустати и кренути са током. Ти си и даље господар своје судбине. Али ако нешто није у вашој моћи, само се опустите - то ће сачувати вашу енергију и менталну снагу.

Јога сет "Женска енергија"

Здравље жена, сексуалност и хармонија.


Фото: талиа_сутра / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send