Јога читање

8 цитати о стварности, ширење свести

Не плашите се. Ниси луд. Управо овај свијет није тако густ као што мислите.

Када вам се чини да свијет клизи испод ваших ногу, а све што је уобичајено, више се не осјећа стабилно и густо као што је некад било - не жури се да вас застраши. Највјероватније, ваш здрав разум је сигуран - само отворите суптилније законе постојања.

  1. "Као што прорачуни показују, ако узмемо целу популацију Земље, свих седам милијарди људи, и уклонимо празан простор од атома који чине наша тела, онда би се човечанство уклопило у количину једне коцке шећера. То је цео чврсти свет. Ако та чињеница има не одузима дах, чак ни не знам како бих вас још изненадио. "
  2. "Живите са чврстом вером и уверењем да сте у ствари нешто много више од особе коју замишљате. Штавише, схватите да ваш живот има велики циљ и да је ваше Духовно Ја планирало овај живот на овај начин. тако да из најтежих околности можете извући највредније лекције неустрашиве и несебичне љубави. "
  3. "Године 1978. спроведена је научна студија са групом од 7000 мајстора медитације. Ти људи су медитирали три недеље, концентришући се на мисли о љубави и миру. Невероватно, испоставило се да је за то време стопа криминала у свету опала за просек Број самоубистава и саобраћајних незгода се такође смањио. А оно што је најупечатљивије је да је терористичка активност на глобалном нивоу смањена за 72%! Размислите о томе. ”
  4. "Нема другог времена него сада. Оно што доживљавамо као прошлост, садашњост и будућност, у ствари, координате у тродимензионалној структури времена и које год координате изаберете, то ће и даље бити сада. Оно постоји само сада."
  5. "Било би тешко исправно развити и побољшати душу ако бисмо имали само један живот за све у свему. Добили смо много живота, тако да учимо из својих грешака и научимо како реаговати на било које околности земаљског постојања безусловном љубављу."
  6. "Тежити увијек и љубити свакога љубазношћу и љубављу је врло племенита жеља, али ми врло често губимо из вида чињеницу да и ми морамо тако поступати према себи. Заборављамо показати љубазност, љубав и самилост за себе. запамтите да физичко "ја" није замишљено да буде савршено, и не може бити тако у овој равни постојања, и стога га не треба осуђивати због несавршености. "
  7. "Постоји запањујућа количина научних доказа да је реалност опажена нашим чулима у ствари врло увјерљива илузија."
  8. "Вољени сте без мере, и све што се дешава у животу служи вашем највишем добру. Тако се опустите. Опустите се и покушајте да научите ову дивну лекцију у љубави."

Цитати из књиге "Реалност без вела" Зиада Масрија. Издаваштво "Софија" .Пхото: асхлеигалвиниога / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Децембар 2019).

Загрузка...