Јога читање

8 цитати о стварности, ширење свести

Pin
Send
Share
Send
Send


Не плашите се. Ниси луд. Управо овај свијет није тако густ као што мислите.

Када вам се чини да свијет клизи испод ваших ногу, а све што је уобичајено, више се не осјећа стабилно и густо као што је некад било - не жури се да вас застраши. Највјероватније, ваш здрав разум је сигуран - само отворите суптилније законе постојања.

  1. "Као што прорачуни показују, ако узмемо целу популацију Земље, свих седам милијарди људи, и уклонимо празан простор од атома који чине наша тела, онда би се човечанство уклопило у количину једне коцке шећера. То је цео чврсти свет. Ако та чињеница има не одузима дах, чак ни не знам како бих вас још изненадио. "
  2. "Живите са чврстом вером и уверењем да сте у ствари нешто много више од особе коју замишљате. Штавише, схватите да ваш живот има велики циљ и да је ваше Духовно Ја планирало овај живот на овај начин. тако да из најтежих околности можете извући највредније лекције неустрашиве и несебичне љубави. "
  3. "Године 1978. спроведена је научна студија са групом од 7000 мајстора медитације. Ти људи су медитирали три недеље, концентришући се на мисли о љубави и миру. Невероватно, испоставило се да је за то време стопа криминала у свету опала за просек Број самоубистава и саобраћајних незгода се такође смањио. А оно што је најупечатљивије је да је терористичка активност на глобалном нивоу смањена за 72%! Размислите о томе. ”
  4. "Нема другог времена него сада. Оно што доживљавамо као прошлост, садашњост и будућност, у ствари, координате у тродимензионалној структури времена и које год координате изаберете, то ће и даље бити сада. Оно постоји само сада."
  5. "Било би тешко исправно развити и побољшати душу ако бисмо имали само један живот за све у свему. Добили смо много живота, тако да учимо из својих грешака и научимо како реаговати на било које околности земаљског постојања безусловном љубављу."
  6. "Тежити увијек и љубити свакога љубазношћу и љубављу је врло племенита жеља, али ми врло често губимо из вида чињеницу да и ми морамо тако поступати према себи. Заборављамо показати љубазност, љубав и самилост за себе. запамтите да физичко "ја" није замишљено да буде савршено, и не може бити тако у овој равни постојања, и стога га не треба осуђивати због несавршености. "
  7. "Постоји запањујућа количина научних доказа да је реалност опажена нашим чулима у ствари врло увјерљива илузија."
  8. "Вољени сте без мере, и све што се дешава у животу служи вашем највишем добру. Тако се опустите. Опустите се и покушајте да научите ову дивну лекцију у љубави."

Цитати из књиге "Реалност без вела" Зиада Масрија. Издаваштво "Софија" .Пхото: асхлеигалвиниога / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send