Филозофија

Како успоставити контакт у вези. Типс Ецкхарт Толле.

Pin
Send
Share
Send
Send


Ови савети ће вам помоћи да будете у вези без страха и бола.

Колико често, заљубљујући се, почињемо овисити о овој вези? У другој особи видимо оно што нам недостаје, бавимо се односима у којима се осјећамо само као дио цјелине, а друге доживљавамо као своју „половицу“. И врло често нас на овом путу очекују разочарења: на крају крајева, наш партнер не поступа увијек како бисмо жељели.

Ецкхарт Толле, један од најпознатијих духовних вођа нашег времена, вјерује: приступ љубави као потрази за вашом "другом половином" не води никуда. То вам не помаже да растете, не ублажава бол - напротив, ограничава ваше унутрашње ја. Све док не постанете свесни себе у садашњем тренутку, сваки однос ће неминовно довести до незадовољства.

Шта треба да урадимо да успоставимо прави контакт са партнером и нађемо равнотежу која ће вам омогућити да правилно сагледате однос са њим?

  1. Отвори пут до женског. Енергетска вибрација ума, која нас присиљава да се одупремо, боримо се за контролу, нападамо, у суштини је мушкарац. Она је намеравала да нас задржи у заливу. Да би отишли ​​даље од ума и открили дубоку стварност бивања у себи, потребно је манифестовати и друге квалитете: предавање, одсуство осуде, отвореност. Морамо допустити да живот буде, а не да му се одупремо. Само такво стање ће вам омогућити да уклоните унутрашње препреке које вас спречавају да успоставите дубок контакт са својим партнером
  2. Покушајте стварно чути другу особу. Чак и ако већ осећате своје дубоко присуство у садашњости, ако сте одбили унутрашњи глас, говорећи као ваш тужилац и не дозвољавајући вам да живите у садашњости, ваш партнер можда још увек не стигне до тог стања. Може да вас нападне, осуди, покуша да критикује. Уместо да реагујете на акције које је изазвао његов ум, покушајте да пронађете сопствени механизам активирања одбране и убаците свест у своје емоције. Чујте шта каже "тело бола" друге особе и покажите му пут до ослобођења од тих осећања.
  3. Одустани од љубави-мржње. То је оно што се дешава када пренесете центар свог свијета ван, на другу особу, и постанете овисни о његовим поступцима и реакцијама. Ви доживљавате „љубав“ када особа задовољава ваше потребе и „мрзи“ када то не чини. Када прође почетна еуфорија, однос извлачи бол и несрећу која је већ у вама. Одбаците потребу да реагујете, уместо да продубите и ојачате своје присуство у садашњости. То ће вам омогућити да осетите истинску везу која вас повезује са другом особом и стално одржавате осјећај припадности њему.
  4. Скрените пажњу партнера на садашњост. Нека осети енергију коју може дати присуство у садашњости и порицање живота у прошлости и будућности. Ако обоје стекнете ово стање, тада ће се ваш контакт појавити на нивоу који је много већи од вашег ума и емоција.
Погледајте свог партнера различитим очима, ослобођеним прошлости и будућности, од страха и бола. Живите у садашњости, а други ћете волети као себе, јер ћете у њему препознати своју суштину. Нема више напора да се одржи контакт - ваша веза ће се померити на другачији, духовни ниво.
Једини наступ Ецкхарта Толлеа у Москви одржаће се 30. септембра у Цроцус Цити Халлу, сви детаљи о догађају су ту. Фото: истоцкпхото.цом

Погледајте видео: (Јули 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send