Филозофија

Како комуницирати са енергијским вампирима

Ове технике ће вас заштитити од људи који троше вашу енергију.

Вампири су измишљени ликови из хорор филмова, али чињеница је да нису толико фиктивни. Често их сусрећемо у стварности - тада се наш властити живот претвара у прави "хорор филм".

Како их препознати? Уместо крви, они исисавају нашу енергију и оптимизам, након разговора са таквим створењима, осећамо се емоционално исцрпљени и исцрпљени.

У очима често падају емпати - људи који су осетљиви и способни за емпатију. Ако сте емпат, онда сте сигурно заинтересовани да се заштитите од негативног утицаја таквих људи? Наравно, једноставан начин је да једноставно одете и да не комуницирате. Али шта ако је емоционални вампир ваш шеф или рођак? Нудимо три заштитне технике које не раде горе од чешњака и свете воде.

  1. Недостајељ ми Енергетски вампир треба једну ствар - вашу пажњу. У борби за њега, он ће изградити жртву себе, одвести вас до емоција, оптеретити вас негативно. Али ако, као одговор на његове злочине, добије нулту реакцију или чак искрену демонстрацију досаде, онда ће сви његови планови бити прекршени. Као резултат тога, он ће бити збуњен и отићи у потрагу за другом жртвом. Схватите да овим људима не можете помоћи (док то сами не желе). Немојте их жалити и не штедите их на штету себе. Ако сте физички и емоционално болесни након такве хитне помоћи, онда знате да се дрско користите. Звиждајте, будите тихи, укључите недостајући изглед и једнозначне одговоре.
  2. Научите да кажете не. За емпата, ово је читав тест, јер увреда особе је права ментална патња. Ако препознајете себе, сјетите се Ахимсе - требате практицирати ненасиље не само у односу на друге, него и на себе. Слушај себе када ти вампир тражи услугу. Можда се од вас тражи да прошетате или обавите неки задатак ... Шта срце каже? Ако је нажалост болно - слободно реци не! Нормална особа неће бити узнемирена, он ће поштовати ваше право да одбије. Вампир ће почети да вас убеди да играте свој осећај кривице и тако даље. Што јасније означавате своју позицију, што пре завршите са свиме.
  3. Не гледајте у очи и не разумите суштину. Очи су огледало душе. И врата кроз која тече или истиче енергија. Вампири теже да усисају снагу кроз поглед, иако покушавате показати досаду или упорно одбијате. Можете замислити пред собом огледало које се окреће суговорнику, што одражава све његове намјере према њему.
Након разговора са енергичним вампиром, препоручује се да се прошетате у шуми или парку, ходате боси по трави, ако је могуће, вежбате јогу.

Погледајте видео: (Фебруар 2020).

Загрузка...