Јога читање

Књига "100 начина да се промени живот"

Наша уредница Марија Русакова говори о књизи Ларисе Парфентиева "100 начина да се промијени живот".

Књига је настала из истоимене ауторске колумне на сајту издавачке куће МИТ. Први део серије је брзо постао бестселер - и овде имамо други део.

Навикли смо на чињеницу да су већина књига самопомоћи ("помоћи себи") написали западни аутори. Можда је једна од најупечатљивијих карактеристика ове књиге то што ју је домаћи аутор написао за домаћу публику - сви савети су везани за руску реалност, многе приче су преузете из живота наших сународника.

Комбинација инспиративних личних прича и сопствених техника - о томе зашто је успех понекад трагедија; пет грешака у потрази за позивом, зашто волите несигурност, зашто често нема времена за најважнију ствар у животу, зашто сви добијају оно што заслужују и како да престану напуштати оно што, доврага, знају. Посебно сам био "закачен" методом "привремених потешкоћа". Уз његову помоћ, можете отказати такозвано "немогуће" у нашим животима и научити све тешкоће третирати као привремене.

Многа мишљења Ларисе су прилично неочекивана - на пример, "... лењост је краљица ефикасности. Ово је наш асистент, који показује где да иде." или "Позивање није увек повезано са омиљеном ствари". Посебно се захваљујемо аутору на поглављу „Седам узрока прекомјерне тежине, које нутриционисти неће рећи“ - што је заправо помогло аутору да изгуби 30 килограма (наговештај: сви узроци су психолошки). Генерално, инспиративно!

Промените своје мисли да бисте променили свој живот.

Видео курс "Управљање негативним емоцијама" са Нином Мел

5-дневни видео курс - нова пракса јоге. Научивши да контролишете свој ум, научит ћете да контролишете свој живот!

Погледајте видео: (Јануар 2020).

Загрузка...