Инспиратион

Како постати жена која инспирира

Човек, колеге, деца и сви они који се налазе у пољу њене пажње.

Престаните се претварати да сте слаби и потражите подршку. Постаните светло за себе и све остале у вашем радијусу. Пролеће је дошло. Блоом!

Будите опуштени

Напета жена - најстрашнији природни феномен. Стрес, забринутост за будућност или терет прошлости чине жене одбојно ружним. Али све то може да се раствори у једном тренутку, када се сетите да је време да дубоко удахнете. И полагани издах.

Дисање, заокруживање абдомена и удисање је најлакши начин да се опустите, али концентришете.

Али, ако стрес сједи у вама тако дубоко да вас тјера да спуштете рамена и чврсто стегнете зубе - идите негдје плесати. И опет, дишите кроз сваки покрет.

Будите испуњени

Да бисте постали извор инспирације, морате пронаћи тај извор у себи. Најбоља пракса за то су плес Кундалини Иоге, Мандала, Трибал и Иога Воицес, али жена је најбоље испуњена добром комуникацијом са другим женама. Главна ствар - пронаћи вољене у духу.

И још један поуздан алат је ход у природи. Дишите, замислите како љубав и подршка Земље кроз ноге испуњавају прво сакралну чакру, а затим срчану чакру.

Будите племенити

Племенитост жене је њен сјај и њена заштита. Без тог осјећаја достојанства, људи ће вас гледати као предмет употребе, када се будите, реците себи: "Ја сам себи част. Ја сам жена. Проћи ћу кроз овај дан. Ове афирмације ће вас водити кроз сва суђења.

Радите и на свом ставу. Држите главу горе, држите браду до врата. То се назива грло. (Узгред, њена редовна имплементација не дозвољава особи да остари.)

Будите великодушни

Развијте навику давања. Немојте да штедите на поклонима рођацима, добре савете, посластице према колегама. Донесите радну кутију са датумима да радите у четвртак.Запамтите да је све што радите за друге заправо за вас. И да ће вам се све што одустанете сигурно вратити

Штавише, великодушност се не односи само на материјалне ствари. Дијељење доброг расположења, насмијавања, пљескање умјетника - све ово се рачуна. А највећа великодушност је дијељење знања које води до ослобођења. И имате их.

Пхото: //ввв.инстаграм.цом/јессихоффи/

Погледајте видео: (Фебруар 2020).

Загрузка...