Инспиратион

Како постати срећнији према вашем хороскопском знаку

Pin
Send
Share
Send
Send


Где тражити срећу? Звезде реагују.

Свако има своју срећу. За неке, то је породица, за некога је каријера. Цијели живот проводимо у потрази за одговором, која је наша срећа. Због неискуства, мислимо да је у новцу, онда смо паметнији и схватамо да је то нешто друго. Можда ће вам астрологија рећи одговор?

Ован (21. март - 20. април). За Овна, важно је бити вођа, доносити одлуке и знати да их слушамо. Не можете бити у атмосфери у којој сте ограничени или потцењени, везани стереотипима и пуританским нормама. Створите живот у којем ћете бити на челу. Размислите шта је потребно за ово? Образовање, богатство, верни партнер, лојални пријатељи? Не задовољавајте се мање, иначе ћете патити.

Бик (21. април - 20. мај). Од виталног је значаја да Бик буде добар у свом телу, да прихвати себе онаквог какав јесте, да престане тежити савршенству и да критикује себе. Ви сте један од најскладнијих знакова у читавом зодијаку. Хармонија је у вашој крви. Не гледајте уоколо, немојте чекати одобрење од других, не покушавајте да се прилагодите модерним идеалима лепоте. Слушајте себе, цените себе и љубав. Онда вас чека океан среће и задовољства.

Близанци (21. мај - 21. јун). За Близанце је важно да се развијају, уче и не мирују. Ако покушавате да зазвоните, ставите кућу "кључ у руке" у улогу домаћице - ви ћете увенути. Пронађите особу која неће бити уплашена вашом незаустављивом енергијом, која ће охрабрити ваше часове, који ће вас пажљиво слушати. Поделите своје мисли, реците шта мислите. Подијелите знање с онима који их требају. Тада ћете осетити да схватате свој потенцијал и захваљујући томе наћи ћете срећу.

Рак (22. јун - 22. јул). За Рака је најважнија љубав и породица. Нико није овисан о овим феноменима као ви. Ви сте веома осетљиви и рањиви, дајете све што јесте, али није увек особа супротна вредна онога што му дајете. Може те повриједити до краја живота. Покушајте да пустите, опростите и живите даље. Направите избор у корист оних који вас воле и цене. Чим отпустите бол и урадите оно што волите у животу, неочекивани догађаји ће се одмах почети догађати.

Лео (23. јул - 23. август). За Леа морате бити оно што јесте. Без претензије, жеље да се удовољи. Тешко је, зато што волите да будете у центру пажње и да примате похвале. Али чим почнете да се претварате, нешто изнутра се поквари и недостаје вам снага. Не морате да носите туђе маске, имате тако снажну каризму и енергију да људи нехотице посежу за вама. Зато верујте себи и прихватите себе. Што сте више сигурни у себе и своје способности, то сте срећнији.

Девица (24. август - 23. септембар). За Девицу, ред је важан. Стабилност Безбедност Ако је ваш живот у хаосу, онда вас он исцрпљује више од других знакова. Стога, наравно, не доводите до тачке у којој нисте у стању да контролишете своју перцепцију. Обратите пажњу, не на живот, већ на ваш однос према ситуацији. Да бисте то урадили, слиједите успостављени ред: једите исправно, довољно спавајте, вјежбајте. Поштујте ритуале - промовишу ред у глави и животу.

Ваге (24. септембар - 23. октобар). За Вагу је важно добити естетски ужитак, бавити се умјетношћу. Нешто је аристократско у вези вас. Окружите се лепим стварима, људима у којима уживате. Шетајте више у музејима, парковима, одржавајте радну површину и своје мисли у реду. Не мешајте се у негативне људе, оне који крше вашу хармонију. Ово важи за све, али посебно за вас.

Шкорпија (24. октобар - 22. новембар). За Шкорпион је важно пронаћи равнотежу између снаге и опуштености. Као веома јака личност, често заборављате на одмор. Због тога се стрес акумулира, тешко је изразити своје емоције. Наравно, бићеш срећан ако помогнеш људима, истрајан, али све то треба да се деси на позадини потпуног мира и спокојства - не на рачун твојих живаца и менталне снаге. Више медитирајте, вежбајте опуштајуће асане да се носе са стресом.

Стрелац (23. новембар - 21. децембар). За Стрелтсов је важно истраживање. Често то значи путовање, али се ради о дубљим стварима. Напротив, о истраживању себе, света, других људи и планете. Бити ангажовани у филозофији, бити активни и позитивни, учити нове језике, комуницирати са људима. Морате да педалирате, да не паднете - не можете спавати. Али немојте се исцрпљивати, одмарати када је то потребно.

Јарац (22. децембар - 20. јануар). За Јарца је важно комбинирати њихов бескомпромисни однос с отвореним умом. Волите планирати, држати све под контролом, бити одговорни, и то је сјајно! Али ризикујете да добијете перфекционизам и постанете ипохондрични. Покушајте да се не држите својих интереса и људи, не покушавајте да будете савршени, узмите само првих пет. Комуницирајте са новим људима, покушајте да схватите њихову супротну тачку гледишта, проучите нове културе и покушајте да изађете из ваше руке. То вам гарантује слободу, што значи срећа.

Водолија (21. јануар - 20. фебруар). За Водолије је неопходно изразити њихову сјајну индивидуалност. Избегавајте рутину или људе који вас покушавају учинити "нормалним". Имате изванредан ум и не стидите се тога. Будите спонтани, направите луда изненађења, измислите нове ствари. И, наравно, идите на своје снове.

Риба (21. фебруар - 20. март). За Рибе је важно слушати своју интуицију. Ниси обожаватељ тешког рада и прековременог рада. Ниси баш амбициозан. Али немојте бити узнемирени због тога. Имате и друге јединствене квалитете: имате невјеројатну везу са собом, вјерујте свом срцу и не издајте себе. Не претварај се да ниси оно што ниси. Ако желите да постигнете неки циљ, али вам недостаје мотивација, немојте пролазити кроз отпор, немојте се присилити строгом дисциплином. Слажем се са собом. У ствари, ви сте увек срећни.

Фото: јаиа.прада.радхика / инстаграм.цом бацкпацкерсглобе / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send