Јога читање

Млади месец 4. фебруар: Ослободите свој потенцијал

7 начина за ефикасно збрињавање енергије новог мјесеца.

Прво, астролози скрећу пажњу на чињеницу да ће млади месец 4. фебруара бити одржан у знаку Водолије - заштитника групних активности, иновација и технологије. Дакле, за њен развој је најбоље да урадите нешто из следећих 7 бодова.

Изградите своју заједницу

Шта вам највише доноси задовољство? Који је ваш главни циљ за ову годину?

Време је да креирате сопствену заједницу - групу у којој би људи могли да деле своја открића, изворе инспирације и искуства - на путу до заједничког циља или у процесу стварања нове стварности, новог става према животу.

Будите у простору признатих лидера

Прво - ви сте препознали. Најближи лунарни месец је створен за друштвене активности - ово је најбоље време да напустите своје уточиште и отворите се новим просторима, идејама и енергетским токовима.

Будите што кориснији.

Преусмерите своју енергију на одбрану правде, милосрђа или неког другог праведног разлога. Главно је да сте интерно уверени да је ова акција корисна некоме. Ако не желите да се придружите неким заједницама - можете почети да добијате додатну корпу за одвојено сакупљање смећа код куће. То ће бити служба планети.

Учините нешто непредвидиво

Водолија управља Ураном - планетом изненадних догађаја, пробоја и радикалних промена. У Новом Месецу Водолије постоји шанса да промените свој живот у једној одлучној акцији, један скок у непознато. Истина, то ће морати да напусти зону удобности на неодређено време. Јесте ли спремни?

Користите модерну технологију

Ако имате гаџет који је донирао неко код куће, још увијек нисте имали времена да схватите, сада је вријеме. Не вуците, проширите своје способности - и ускоро ћете схватити зашто је то потребно.

Осетите групу енергије

У наредним данима моћ групних класа се повећава много пута. А то се односи не само на јогу, већ и на било који тимски спорт. Ово је веома суптилна прилика да се осећате као део једног организма. Успут, можете окупити тим да примени неку врсту добрих дела.

Гроунд

У свим вихору информација и нових прилика, биће веома лако изгубити главу - ако не стојите чврсто на земљи са два стопала. Да бисте осетили везу са Земљом, користите посебну праксу.

Фото: бацкпацквитхме / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Фебруар 2020).

Загрузка...