Филозофија

Каква тешка асана је лака за твој Хороскопски знак

Pin
Send
Share
Send
Send


Сваки знак има своју драгоцјену асану, која се може савладати у најкраћем могућем року уз максималне здравствене бенефиције.

Многи практиканти имају асану сна: неко жели да баци ногу преко главе, неко жели да седне у расцеп, а неко жели да стоји на његовој глави. Да ли сте знали да звезде имају своје мишљење о овом питању? Убеђени су да сваки зодијачки знак има своју цењену асану, која се може савладати у најкраћем могућем року уз максималне здравствене бенефиције.

Ован (21. март - 20. април). Мандукасана - веома моћна асана, која има многе предности. Идеалан је за Овна, отворен, страствен и самопоуздан.

@сцхун

Бик (21. април - 20. мај). Сензуалне, пластичне девојке Таурусе имају урођену флексибилност и грациозност. За вас, савршена компликована верзија држача. Пракса продубљивања.

@ јл.иога / инстаграм.цом

Близанци (21. мај - 21. јун). Интелектуалци Близанци су изузетно друштвени и пријатељски настројени. Они ће добро успети у Ањанеасанас - немају проблема у грудима, јер су отворени према свету, а природна флексибилност вам омогућава да брзо протегнете предњу површину бутине.


@сјанаелисе

Рак (22. јун - 22. јул). Стабилан и уравнотежен рак лако ће моћи да савлада Натарајасану - плесачеву позу која развија равнотежу и побољшава односе са светом.

@алекзадрапетерс

Лео (23. јул - 23. август). Схирсхасана је краљица асана. А ко је наша краљица у зодијаку? Тако је, Лавице. Комплексне асане за припрему за Схирсхасану.

бианцамаицхеах / инстаграм.цом

Девица (24. август - 23. септембар). Знак Земље Девица може брзо да овлада раздвајањем, или Хануманасаном, асаном, која савршено функционише на коренској чакри.

@вањалина Ваге (24. септембар - 23. октобар). Иако би Скале, изгледа, требале персонифицирати стабилност, напротив, оне су прилично стабилне и имају проблема с равнотежом. Али асане на земљи су савршене. Покушајте да овладате Капотасаном - лепом и естетском, идеалном за вас. @аделлбридгес

Шкорпија (24. октобар - 22. новембар). Овај знак воли интензивну праксу моћи, воли да се савлада и достигне врхунац својих способности. Због тога је Шкорпион тако лако урадити. Комбинујте га са Гарудасаном да додатно закомплицирате асану и додајте снагу свом свакодневном животу. 3 тајне десне руке.

@ рива_г_ / инстаграм.цом

Стрелац (23. новембар - 21. децембар). Дханурасан, или Лукаова поза је, наравно, симбол Стрелца. Обратите пажњу на положај руку у компликованој верзији - лактови гледају напријед. Овај став вас енергизира, што је једноставно неопходно за ваше наполеонске планове.

@ габриелла.дондеро / инстаграм.цом

Јарац (22. децембар - 20. јануар). Ека Пада Васисхтхасана - идеално за Јарца. То је и снага асана, издржљивост (коју Јарац не држи) и стабилност равнотеже и беспријекорно истезање (које се може постићи кроз феноменалну упорност и марљивост). Комплексне асане за развој држања.

@ деепикамехтаиога / инстаграм.цом

Водолија (21. јануар - 20. фебруар). Водолија се сматра једним од најкреативнијих знакова. Због тога им је лако освојити Самаконасана - асану, која покреће процесе креативности и сексуалности.

@ бананаблондие108

Риба (21. фебруар - 20. март). Иоганидрасана је изненађујуће сложена асана, у којој је уобичајено ... одморити се. Рибе као нико не могу разумети овај парадокс. Интуиција ће им омогућити да чују себе, да се опусте тамо где је то потребно, или, напротив, да покажу стрпљење и истрајност.

@киноиогаЖелите ли да овладате тешким асанама? Таниа Илларионов ће вам помоћи да почнете исправно!

Иога Старт - иога видео курс за почетнике

Дошло је време да почнете да вежбате јогу! Направите прве кораке у јоги са Татјаном Илларионовом.

Фото: мелинисери / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Јули 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send