Филозофија

Срећни и независни: како постати један (4 корака)

Pin
Send
Share
Send
Send


Желите да будете срећни, складни и вољени? Узми 4 од ових корака.

Сан скоро сваке жене мора бити задовољан, вољен и сретан. Другим речима, бити у хармонији на свим фронтовима. Ако сте на путу ка сопственом благостању, покушајте ова четири корака да што прије достигнете свој циљ.

Корак 1: Вјерујте својој интуицији. Многе жене имају велику интуицију, и ако вам се чини да се то не тиче вас, можда нисте открили сопствени потенцијал. Понекад наш живот пролази у тако бесном ритму да потпуно изгубимо контакт са самим собом и са спољним светом. Али то не значи да је ваша интуиција лоша - само треба научити како је чути. Што више знамо себе, јача је наша интуиција. Пробајте духовне праксе: иога, медитација, цртање мандала. Будите више ангажовани у креативности: цртање, певање, писање, фотографија. Слушајте себе, покушајте јасније чути шта вам је потребно (а не ваш его или вашег мужа, на примјер). Интуиција се не буди у једном дану, зато будите стрпљиви. Али ако сте жена, имате одличне шансе да будете у контакту са Универзумом због вашег унутрашњег гласа.

Корак 2: не бојте се бити жена. Не брините, нећете морати да будете глупа, наивна и беспомоћна лутка у рукама човека да се поклопи са овим статусом. Бити жена значи знати ко си, шта желиш, а не бити стидљив. Жена може бити моћна каријеристкиња, или можда наивна мачка, секси хетеро или вољена мајка, борац за права човечанства, или будистички нихилиста - ништа не дугујете никоме. Да се ​​прилагоди неким стереотипима или, супротно томе, да се бори са њима. Разумите шта је ваше (прво указивање на помоћ). И такође схватите да бити жена значи бити себе и вољети себе, љубљени.

Корак 3: Волите себе. Многе жене упадају у зид неспоразума на овом мјесту - како је, вољети себе? Често радимо ствари које нам не чине добро: заљубљујемо се у погрешне људе, једемо слаткише за ноћ, критизирамо себе. Наравно, јасно је да се не може тако лако носити с таквим искушењима, али све је то компензација за самопождање. Вриједи прихватити и вољети себе - све те деструктивне акције ће изгубити своју привлачност. Како то урадити? Радите на себи. Прва ствар коју треба схватити је да је давање љубави природно и нормално. Престаните да критикујете себе, упоређујући са другима, нагуравајте у несхватљиво од кога и зашто сте створили стандарде лепоте. Схватите да сте јединствени и дивни. Многи људи не могу да замисле каква енергија задржава такав став према себи. Прихватањем себе, много је лакше изгубити тежину, постати љепше, мудрије, пошто не прскате негативно, не уништавате себе, већ оптерећујете. Након што сте овладали овом базом, почните са његом и неговањем - а не са колачима, већ масажама, куповином, музејима, састанцима са пријатељима или чак без да радите ништа на каучу.

Корак 4: Љубите друге. Веома је важно да жена даје своју љубав и енергију, јер у овом тренутку она (енергија) удвостручује. И овде је важно разумети да се не ради само о вољеном (можда и није), него ио породици, о пријатељима, о деци, о животињама, о околном простору. Љубав према жени је начин живота, и што је више, она је хармоничнија.

Фото: норсораиа / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send