Инспиратион

Најиновиснији Инстаграм рачуни иогија

Pin
Send
Share
Send
Send


7 страна на којима ћете наћи знање, инспирацију и мотивацију.

Странице на којима можете пронаћи не само савршене фотографије, већ и знање, инспирацију и мотивацију

@катхринбудиг

Поријеклом из Канзаса започео је каријеру као учитељ јоге у Лос Ангелесу, а сада путује са часовима широм свијета. Катарина дели са претплатницима не само слике савршено изграђених асана, прекрасних пејзажа и укусних кулинарских експеримената, већ и искрено изражава своје мишљење о везама, самопоштовању, хармонији са собом и прихватању свог тела.

@минамеисјессамин

Јессамине - одличан пример чињенице да жена било ког тијела може подучавати јогу и постати извор инспирације за хиљаде људи. Поред упечатљиве флексибилности и беспријекорно изведених асана, она показује завидан смисао за хумор, пружајући јој фотографије провокативним натписима који се дотичу тема позитивног тијела, самопоштовања и опћег лудила у нездравој мршавости.

@_хананелазаар

Ова задивљујућа кувајтска девојка разбија стереотипе о муслиманским женама, комбинирајући ношење хиџаба са изнимно тешким позама - и, треба напоменути, она то чини сјајно.

@тјхарк

Бивши болничар, а сада инструктор јоге, Таилор Харкнесс користи моћ друштвених мрежа да би свету испричао о исцелитељској моћи праксе. Својим публикацијама мотивише људе да преузму одговорност за њихово хармонично постојање, доказује да мушкарац не може бити мање флексибилан од жене и да информише о проблемима ЛГБТ заједнице, права животиња и заштите животне средине.

@цаса_цолибри

Стеф живи у Костарики, подучава јогу и гимнастику на зрачним платнима. Њен приказ одмах привлачи пажњу не само захваљујући боемској естетици и сликовитим погледима у џунгли, већ и зато што се не боји подићи тако важне теме као што су стигматизација женског тијела, патријархата и привилегије белаца.

@ хеидивиллиамс89

Хеиди Инстаграм профил је право задовољство за очи, али њена мисија је много више: Хеидина пракса је помогла да се носи са разним психолошким проблемима, и од тада је отворено разговарала о свом прошлом искуству на својој страници, пружајући подршку жртвама психичког и физичког злостављања.

@цхелсеаловесиога

Цхелсеа користи своје истраживачко искуство, активност и страст за иогом како би проширила интересовање за праксу у маргинализованим дијеловима друштва, а њен бескрајни позитиван живот оживљава мало радости и мотивације за ширење тепиха и почетак ангажирања.

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send