Филозофија

Чека вас само добро: зашто је толико важно да се подешавате на позитиван начин

Pin
Send
Share
Send
Send


Добијање само добра из живота је стварно колико и једноставно!

Човек је сложен духовни систем. Управо сада, док читате ове линије, више од педесет трилиона ћелија вашег тијела дјелује заједно. Не питају како ствари функционишу. И не расправљају ко је паметнији и јачи. Они раде у невероватној хармонији тако да брод под називом "Ваше тело" иде пуном брзином. Зар то није чудо ?!

Исте хармоничне интеракције се дешавају у спољашњем свету. Сваког дана креативна снага наших мисли, ријечи, акција и осјета у божанској вези са универзалном енергијом пише наш живот. Пошто сте на позитиван начин подешени, примићете само добро од живота. Стварно је лако.

Учење коришћења ове моћи и ваше унутрашње енергије исправно можда неће бити тако лако. Уосталом, скоро сви смо научили да живимо у сталном страху. Људи се понашају као жртве, страхују да ће нешто кренути наопако, нешто неће радити; не очекују добро од живота. Гледајте телевизијске вијести на неколико минута или прочитајте наслове новина и интернетских портала, и разумјет ћете на што је наше друштво фокусирано. "Сазнајте о опасностима скривеним у води за пиће", "Још једна економска криза", "Зашто је тако важно пратити своју дјецу." Такве застрашујуће поруке сваки дан имају утицај на нас, што ми уопће не примјећујемо. Непрестано расправљамо о лошим вестима, наши разговори су пуни непотребних драма и негативних мисли. Ово је зачарани круг, и ако уђемо у њега, излазак је веома тежак. Морате пазити на своје мисли и одлуке. Покушајте да замените лоше са добром на сваком кораку, где год да идете.

Уроните у ову страшну колибу негативне енергије, заувек ћете бити заглављени у њој. На пример, осврните се на било који програм о људским проблемима, и чиниће вам се да сви људи око нас имају исте проблеме. Или, суочени са проблемима на послу, можете само додати гориво у ватру, почети се жалити на проблеме у вашем приватном животу.

Не схватајући ово, модулирамо програм размишљања и понашања, који поставља наш интерни предајник за примање и преношење негативних сигнала, и на тај начин само додаје негативе у наше животе. Такви програми су дубоко фиксирани у нашем уму. Сталним притужбама на наше недостатке и бескорисност ризикујемо да се фигуративно возимо у петљу. Лоуисе Хаи каже:

"Мржња сама по себи неће довести до нечег доброг. Ако себе сматрате ружним, сакријте се од огледала, онда с временом заиста почнете губити природну љепоту. Ако вам живот не пружа задовољство, онда не бисте требали очекивати од њега ништа угодно. Стојте пред огледалом и реците да волите себе, осетите навалу енергије. Осећат ћете се много боље, а ваше пословање ће ићи много забавније - почевши од таквих ситница као што је зелено свјетло и бесплатно паркирно мјесто.

Лоуисе Хаи, Цхерил Рицхардсон "Само добре ствари чекају на вас", "Е" Публисхинг Хоусе, 2017

Фото: брендаиога / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send