Филозофија

Да ли јога и медитација уништавају друштвени живот?

Будите спремни да се ових 8 промјена деси вама.

Јога и медитација се мијењају. Они мењају вашу перцепцију вашег тела, ваш став према вашем послу, методе суочавања са стресом и, у принципу, мењају ваше виђење. Врло често те промјене повлаче за собом озбиљне посљедице за друштвени живот и важно је упозорити на то. Зато, пре него што крочите на јогијску стазу, будите спремни да вам се десе следеће промене.

  1. Забава са пријатељима. Ох не, не у бару за пар текила, али највероватније негде у веганском кафићу за шут од витграсса. Вратит ћете се кући не у зору, са збуњеним умом, већ негдје сат времена у 20 сати. Будите спремни на чињеницу да неће сви ваши пријатељи цијенити ову трансформацију и могу се окренути од вас. Плус: разумећете ко је прави пријатељ и који је варалица.
  2. Брига о себи. Ох не, не сједећи на исцрпљујућим дијетама и ноћу у теретани због јавног дивљења, већ правилне прехране, адекватног сна и позитивног размишљања. Како ће то утицати на ваш друштвени живот? Људи те могу гледати као хипије.
  3. Дееп рефлецтионс. О не, није празна прича о филозофији и књижевности, великодушно оплођена цитатима из универзитетских уџбеника, већ стварни увид у суштину ствари, разумијевање како ова стварност функционира, комуникација без патоса и нарцизма, већ комуникација ради истине.
  4. Романтична веза. Ох не, не због односа, због страха од усамљености, већ о пуноправном односу на који сте спремни да радите, радите на томе. Можда ће бити потребно одбити многе кандидате који не могу задовољити тако високе захтјеве, али на крају ће се исплатити.
  5. Интимни разговори. О не, не оговарање и секуларне вести, већ дискусија о важним стварима које приближавају истину помаже да се упозна и подржи саговорника. Некима се ова промена не свиђа, одједном сте постали превише "досадни".
  6. Соунд слееп Ох не, не до 12 сати. Почињете да идете у кревет око 10: 11х, јер се до поноћи тело опоравља што је више могуће. Због овог режима, пропустили сте многе партије на које сте волели да идете.
  7. Стабилан нервни систем. Ох не, не потискујући своје емоције и играјући улогу “јаке / независне жене”, већ потпуно прихватање својих осјећаја. Нема више потребе за драмама - практиковање јоге лечи душу, ослобађа страхове и комплексе. Сада нећете бити задовољни да потражите недостатке и уживате у њима са својим пријатељима у нади комплимента.
  8. Заборављене друштвене мреже. Ох не, не да ваши претплатници мисле да имате богат живот и да немате минут да погледате Фацебоок - само схватате да је бескрајно померање траке губитак времена и енергије.
Фото: бананаблондие108 / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Новембар 2019).

Загрузка...