Инспиратион

Ви бисте посетили овде

Pin
Send
Share
Send
Send


Сва места држе у себи гласове који су икада звучали у њима.

"Сва манифестација са свим њеним аспектима је снимак на коме се репродукује глас, а тај глас је мисао човека. Не постоји такво место на свету, било да је то пустиња, шума, планина или кућа, село или велики град, где било који глас једном заробљени, не би трајали до сада. "

„Особа може ово доживјети кроз осјећај атмосфере на различитим мјестима. Осјећајући се на врху литице или у планинама, човјек често осјећа вибрације некога тко је овдје сједио прије, у чешће или у пустињи се може осјетити повијест овог мјеста: можда је тамо постојао град: тамо је била кућа, и људи су тамо живјели и како се све то претворило у пустиње. Особа почиње да осјећа повијест цијелог мјеста, комуницира с њим. "

"Сваки град има свој посебан глас, који гласно говори о онима који су живјели у овом граду и како су живјели, какав је био њихов живот, говори о њиховом ступњу еволуције, говори о њиховим акцијама, говори о резултатима њихове акције. "

"Тајна благослова која се може наћи на светим местима лежи у принципу да свето место није само место - оно је постало живо биће."

"У Индији постоји место где је седео велики исцелитељ, који је лечио хиљаде пацијената током његовог живота, и он је исцељивао многе одмах. На овом месту је био уређен његов гроб, до данас, људи су привучени његовом гробу, а многи који су дотакли ово место, привукли су га његов гроб, а многи који су дотакли ово место , назван Миран Датхар, одмах оздравио. "

"У тропским земљама, где су људи од давнина обичавали пјешачити кроз шуме и џунгле и тражити склониште под одређеним дрветом, све што су мислили или осјетили било је апсорбирано од овог дрвета, а они с отвореним интуитивним способностима чују га јасније него што се може чути од жива особа. "

Хазрат Инаиат Кхан, "Мистицизам звука." Издавач: СпхереПхото: мицолоурфулворлд_ / инстаграм.цом тхетравеллингномадс / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send