Аиурведа

Питта Досха: 10 карактеристика Питт Досха

Pin
Send
Share
Send
Send


Да ли сте дефинисали свој устав?

Када су представници доминантне питта-досхе у равнотежи, они су сврсисходни, амбициозни и страствени. Када је, међутим, њихова равнотежа поремећена, они постају љути, нестрпљиви и претјерано упорни. Ако превладава питта досха, онда сте највјероватније упознати са неким од сљедећих ситуација:

  1. Пробудите се ујутру и знате тачно шта ћете урадити сваке минуте у дану - све до разговора које ви крижате са листе задатака док седите у саобраћају. Неки људи мисле да су питта досхе опседнуте редом, али ви знате да сте једноставно организовани. Када, ако не у 6:30 ујутро, да ли морате да планирате час јоге на дан пун састанака, куповине и Инстаграм постова?
  2. Кава је ватра која запали вашу душу. Све што вас мотивише да урадите више, веома сте заинтересовани. А ваши пријатељи знају да је најбоље да не доносите сувенире са одмора, већ само кафу. (И чоколада, наравно).
  3. Ручак је свет. "Питта" је веома љубазна према храни. Закажите састанак за време ручка? Само ако се претпостави да више никада нећете видети ту особу. Глад узрокује да изгубите остатке самоконтроле. А ако не слушате свој стомак, онда ће други морати да слушају ваше љутите тираде.
  4. Лето без климатизације је ваш лични пакао. Питси су обично увек врући. И они често побеђују у вечној борби између противника и присталица клима уређаја у канцеларији (њихови противници, замрзнути представници вата-досхе, нису толико љути).
  5. Ви сте особа поред инструктора у разреду јоге који се бави Цхатурангом и Планцком када сви раде поза за бебе. "Питс" не воле да троше време. Вежба пре седмог зноја има смирујући ефекат на вас. Остављајући лекцију са осећањем да не чините најбоље што можете, одвести вас у стрес. И да, увек сте поред инструктора или у центру собе - у густоћи ствари.
  6. Ви доносите одлуке у групи. Иначе се ништа неће учинити. Научили сте ову лекцију у вртићу, када ваши пријатељи нису били сигурни да ли желе да играју хопсцотцх или лутке. Питс су велики планери. Зато сте тада донели одлуку да обоје урадите и даље и даље. За време празника, ваша породица вас се плаши - имате планиран сваки минут. Како би иначе имали времена да истражите све музеје, рушевине и ремек дела архитектуре? Мове!
  7. Прочитали сте књигу Марие Кондо „Чаробно чишћење“ и још увек не разумете шта је то невероватно. Постојао је осећај да је неко управо описао ваше мисли. Представници питта досхе су најбољи организатори у свету. За тебе је неред у кући једнак нереду у глави.
  8. После оброка посетите тоалет и не разумете како је могуће живети другачије. Имате веома јаку пробаву. Спора пробава, са свим пратећим проблемима, није о вама. Али сте склони склоности различитим упалама.
  9. Потребно је само једном да вежбате у теретани да бисте видели следећи дан олакшање мишића. Наравно, ваши пријатељи вам завиде! Ви сте урођени спортисти (и добри фитнес вам се даје без много потешкоћа).
  10. Твој тотем је град Нев Иорк. Град са запањујућом енергијом која никада не спава и у којој се више догоди у минути него у свим градовима земље заједно. Ваш град снова!
Фото: истоцкпхото.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send