Лепота

3 навике које ће вас учинити привлачнијим

Pin
Send
Share
Send
Send


Али у исто време - млађи и срећнији. Само радите ове три једноставне акције сваки дан.

Како се мери лепота? У броју посебних погледа које сте уловили сами. Ове три једноставне акције могу најнепријатнију особу претворити у симбол шарма.

  1. Смиле. Чак и ако ваше расположење није тако вруће - покушајте да се насмејете. Видећете - за неколико секунди и ваше унутрашње стање ће се променити. Посебно је важно осмехнути се када нема разлога за осмех. Нека буде ваша пракса, ваша служба овом свету.

    Осмех отвара наше срце за саосећање (у тренутку када је све лоше), ослобађа страх од нечијег мишљења (јер у једном тренутку престајете да бринете о ономе што мислите да је абнормално) и може постати права служба овом свету у најтежим временима). И наравно, чини вас лепшим и привлачнијим другима.

  2. Чешљајте косу. Преокрените процес чешљања косе у медитацију, у свакодневни ритуал. За жене, коса је њена посебна снага. Женска фризура одмах показује њено емоционално стање. А добра вест је да можете и да утичете на своје емоционално стање помоћу чешља!

    За лепоту и хармонију, није довољно покупити косу у снопу ујутро и отићи на посао. Коса, као и наше мисли, захтевају пажњу и бригу. Поставите себи задатак: чешљајте косу најмање 6 пута дневно. И сваки пут, стојећи пред огледалом, покушајте да не размишљате ни о чему другом осим о лепоти косе. Не прође тједан дана када примијетите да се ваш магнетизам и привлачност повећали.

  3. Покажи љубазност. Какву год шминку ставите ујутро, и какву год хаљину носите, ваше речи и дела ће вас учинити заиста лепим. Чак и најмодернија одећа неће заменити осећај који се појављује у присуству љубазне особе.

    Љубазне речи, добра дела и добар став ће вам дати више од визуелне привлачности - учинит ће вас шармантним. Људи ће несвесно престати да гледају у вас, као да су видели нешто посебно. А ово је посебно - ваша унутрашња лепота.

Фото: мао.аморе / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send