Здравље

5 навика које нас чине млађима

Pin
Send
Share
Send
Send


Обратите пажњу на стање вашег тијела како бисте сачували младост и љепоту.

Ако желите да дуже сијате са младошћу и здрављем, подржите извор лепоте изнутра. То ће вам помоћи 5 једноставних, али веома ефикасних навика.

Можете их постепено уносити у свој живот. Чим приметите да једна од навика више не захтева вашу пажњу и труд, пређите на следећу.

Здрав сан

Ноћ је вријеме обнове, прочишћења и обнове. Најкорисније време за спавање од 22:00 до 4:00 ујутро. Током овог периода јављају се најважније промене у телу.

Без доброг сна, следеће тачке неће бити важеће. Они само кратко задржавају вашу младост и лепоту. Али они неће моћи да уклоне умор са вашег лица. Направите здрав сан и друге ствари својим навикама лепоте.

Алкална дијета

Алкални производи доводе до здравља и младости, киселости - старења и болести. Ово укључује месо, кафу, чај, слаткише. Прво би их требало напустити.

Ако из неког разлога то не желите, побрините се да је један од оброка потпуно алкални. Користите ову дијету да бисте пронашли праву храну за вас.

Гимнастика лица

Многи актери изгледају млади до старости без интервенције пластичних хирурга. Потребно је сваки дан истегнути мишиће лица и направити масажу за јасне изразе лица.

Пробајте масажу лица у својој јутарњој пракси. На пример, ова секвенца се може извести чак иу кревету, одмах након буђења. Изводите свакодневно да бисте постигли видљиве резултате.

Јаландхара бандха

У једном од својих предавања о комуникацији, Учитељ Кундалини Иога, Иоги Бхајан, говори о вјежби која омогућава неким јогинима да изгледају млади до стотину година. Ово је "грло".

Радите најмање 11 минута сваки дан. Седите у једноставну позу са равним леђима. Брада лагано доле до врата, врата - наставак кичме. Круна изгледа горе. Требало би да осетите како вам се прсни мишићи затегну. Вежбајте ову позицију сваки пут када размишљате о томе.

Инвертед асанас

Најбољи пријатељи вечне младости су инверзне асане. Випарита Карани Мудра се преводи као "повратно време". У древним текстовима се каже да не само да може продужити младост, већ и потпуно преокренути процес старења.

Ово је само један од позитивних ефеката ове асане. Завршите вежбање са вежбама. Пази на промену свог живота.

Фото: дебифлуе / инстаграм.цом тхеваифаресс / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send