Повер

Који орах највише доприноси губитку тежине

Једење ових ораха смањује жељу за брзом храном и глади.

Упркос чињеници да су орашасти плодови врло високог калорија и да их многи забрањују губити на тежини, нутриционисти кажу: они доприносе разумном губитку тежине.

Према студији, орах повећава активност мозга у области која контролише апетит. Другим ријечима, конзумирање ораха је дуже вријеме. Људи који су учествовали у експерименту и пили сокове са прегрштом ораха, имали су мање шансе да имају осећај глади и лакше би контролисали психолошку глад. Осим тога, успјешно су прошли тест за десерт, одбијајући сокове и пецива, ау будућности су имали мање жудње за брзом храном. Треба напоменути да су ови резултати направљени користећи научну опрему, фиксирајући везу између потрошње ораха и промена у можданој активности.

Размислите о другим корисним својствима:

  • спречава процесе старења
  • снижава холестерол у телу,
  • побољшава функцију мозга, помаже у савладавању великог менталног стреса,
  • убрзава метаболизам
  • Препоручује се за употребу код људи који су склони онкологији,
  • спречава анемију,
  • јача кости и зубе због присуства великих количина калцијума.

Наравно, све ове дивне предности се могу доживјети само ако се придржавате мјере, иначе ефекат може бити обрнут. Препоручује се конзумирање не више од три цела ораха дневно - додајте их у кашу, смоотхиес, користите као снацк и бити здрави!

Да ли сањате чврсти стомак и танак струк? Узмите курс Ане Схане.

Видео курс "Раван трбух - 7 једноставних корака!"

Видео курс "Раван трбух - 7 једноставних корака!" То су класе са нагласком на абдоминалне абдоминалне мишиће користећи ексклузивну ИННЕР ИОГА методу.

Фото: истоцк.цом

Погледајте видео: (Новембар 2019).

Загрузка...