Здравље

Антицелулитни комплекс асан 20 минута

Pin
Send
Share
Send
Send


Ове асане ће помоћи у борби против целулита.

Многе жене улазе у свету битку са целулитом. Није важно, танко или пуно, нико није имун на кору наранџе. Ако се једно јутро ужасавате да нађете кврге у бутинама, постоји много начинакако да га се отарасим. Једна од њих је, наравно, јога, односно, неке асане које ће изазвати антицелулитне процесе у телу.

  1. Адхо Мукха Схванасана. Устани на све четири. Држите руке чврсте и раздвојене до рамена. Стисните прсте на земљу, исправите колена и уђите у позу са псима лицем надоле.
  2. Ањанеасана. У Псу, лицем надоле, подигните десну ногу горе, затим се савијте у колену, померајте се између дланова и спустите стопало на под. Одмакните стомак од предњег бутина и вратите рамена назад. Њишите се лагано напријед-назад.
  3. Уткатасана. Устани, испружи руке. Уз издисај, савијте колена као да седите на столици. Отвори груди, подигни руке.
  4. Парсваконасана. Остави другу позицију ратника. Ставите Локола на савијену ногу. Повуците другу руку и спустите је преко уха. Развијте ребра до плафона.
  5. Ардха Цхандрасана. Савијте десну ногу и ставите десни длан на под испод рамена прије стопала. Дубоко удахните, и на издаху, лагано откините лево стопало од пода и усмјерите прсте према горе. Полако исправите десну ногу. Леви длан леве бутине. Полако откопчајте груди тако да буде у равни десне руке. Тежина тела је на десном ногама, а десна је само подршка равнотежи.
  6. Випарита Карани. Лезите на леђа. На издисају, одвојите карлицу од пода и подигните колена према лицу. Док удишете, усмјерите кољена према стропу, спуштањем пета на стражњицу и поравнавањем кукова у линији с тијелом. Исправите колена, уперивши пете у плафон. Када је задња површина ногу потпуно извучена, гурните јастучиће испод великих прстију тако да је унутрашња површина ногу нешто дужа од спољашње.
Доносимо задњицу и кукове у форму са Вицториа Мозхина.

Видео курс "Еластична задњица за 7 дана"

7 видео туторијала ће вам помоћи да повећате и подигнете задњицу, дајте им леп и секси облик.

Фото: умстуфф / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Јули 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send