Здравље

Како се спасити од депресије

Научите да извлачите косу из мочваре, као што је Мунгхаусен учинио.

Ако сте заглављени у мраку, ако сви ваши напори не воде никуда, ако вам је досадно и туробно, и коначно, ако не знате за шта живите, ево неколико тема. Држите их и они ће вас одвести из вашег лабиринта.

  1. Слушајте класичну музику. Али не ушима, већ читавим телом. Осети је, пусти је да те ухвати и понесе. Доказани антидепресиви - Концерт за клавир и оркестар №1 Л.В. Бетовен и све прелудије и фуге прве књиге "Добро каљеног клавира" ЈС Бацха.
  2. Изаберите непознате руте. Поготово у сунчаним данима - рано одлазите од куће, и немојте се плашити да закасните на посао. Дозволите себи да се понашате другачије, да радите другачије. Уради оно што никад ниси. Нека ваш пут буде дужи, али лепши. Ако лежи кроз парк - слушајте дрвеће и птице. Ако не, додајте у своју листу за репродукцију нешто из прве ставке.
  3. Смиле. Осмехните се кад год се сетите. Осмехните се сада и задржите осмех на лицу. Неколико секунди - и прави сигнали ће стићи до мозга. Ово је алат без проблема!
  4. Запамти то бити срећан је само избор. Али не избор који направите једном за свагда - већ избор који радите сваког сата, сваке секунде, у свакој новој животној ситуацији. Само буди сретан. И осмех.
Фото: аниа_75 / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Новембар 2019).

Загрузка...