За почетнике

5 разлога да не пропустите Јога Јоурнал Цонференце

Pin
Send
Share
Send
Send


Мање од мјесец дана прије почетка годишње конференције Јога часописа. Још нисте купили карте? Ево 5 разлога за ово!

Мање од мјесец дана прије почетка 11. годишње конференције Јога журнала. Још нисте купили карте? Ево 5 разлога за ово!

  1. Јединствени наставни кадар. Поносни смо на наш богати програм. Нигде другде у Русији нећете наћи јога догађај са тако бројним најпознатијим учитељима из света: САД, Русије, Холандије, Индије, Италије, Француске, Украјине. Главни проблем је да изаберете само једног наставника, јер два дана у исто време одлазе три инспиративна одељења.
  2. Селецтион. Конференција ће представити најзанимљивије правце у јоги - од свих дугогодишњих иога Ииенраг, Кундалини и Асхтанга иоге до модерних популарних стилова аутора: Јивамукти, Самадева, Иога23, Унутрашња јога. Коначно можете све покушати одједном и одлучити о правцу!
  3. Иммерсион. После два дана са нашим предивним наставницима, неизбежно ћете осетити да сте прешли на нови ниво праксе. 2 дана часова ће вам дати такву енергију коју не желите да зауставите.
  4. Комуникација. Конференција је мјесто максималног окупљања ваших истомишљеника. Можете доћи сами и још увијек се не осјећати усамљено - има толико страствених ентузијаста јогина и јогина, од почетника до веома напредних, али након наставе можете ухватити свог омиљеног учитеља и сазнати све што вас је срамило у разреду.
  5. Инспиратион. Након неколико година праксе, јога може постати свакодневна рутина. На овој конференцији можете испробати нове стилове и погледати познате асане из другог угла. А наши наставници ће вам помоћи са новим идејама, саветима и мудрим изрекама.

Ако сте још увек у недоумици, погледајте програм конференције и нећете имати питања!

Детаљи и регистрација

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send