Здравље

3 ресурси вечне младости

Pin
Send
Share
Send
Send


Не захтијева додатне материјалне трошкове.

Све више, постоје информације да старење није потребно, и да је то заправо "погрешан" развој догађаја, а вријеме ће показати да ли је то истина или не. Али ту је и чињеница да постоје неки начини да се продужи младост - то је установљено прилично тачно.

  1. Стимулативна исхрана. Ово је посебан однос према храни, који не само да подржава младост и здравље тела, већ нам помаже да искусимо ужитак и интерес за живот након јела, уместо уобичајене жеље да се опустите и упијете. Овдје можете детаљно прочитати, а ако укратко, морат ћете се одрећи хране високе гликемије (шећер, производи од брашна, крумпир), додавати зачине у своју прехрану и тренирати се за физичку активност након оброка.
  2. Инверзна асанас и флексибилност тренинга асана. Све обрнуте асане у јоги имају ефекат подмлађивања. И они не само да успоравају процес старења, наиме, преокрећу их, активирају властите ресурсе тијела. На пример, прочитајте о Випарит Карани Мудри. Истовремено, Асане које развијају флексибилност, као што су Пасхцхимотаннасана или Дханурасан, доприносе чињеници да се кичма држи мобилном дуго времена - а то је гаранција не само здравог тела, већ и младог ума спремног за опажање.
  3. Медитација Ако не нађете најмање 10 минута током дана за медитацију, губите. Са тако много улазних информација и задатака, са таквим брзинама и захтевима за модерну особу, немогућност рада са својим умом је исто што и пијаниста без једне руке. Наравно, историја памти Паула Витгенштајна, али ово је брилијантан изузетак од правила, доказујући нам да ништа није немогуће. И ако медитирате, визуализујете себе као младу, пуну енергије, смејете се, онда ће вас цео живот одвести до оличења ове слике
Фото: унспласх.цом надацомоиога / инстаграм.цом истоцк.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send