Почетна иога пракса

8 асана за повећање сексуалне енергије

Pin
Send
Share
Send
Send


Сексуална енергија је извор самопоуздања и креативности.

Сексуална енергија нема никакве везе са пожудом и развратношћу. То је извор који нам омогућава да волимо себе, уживамо у животу, слободно стварамо и изражавамо себе. Упознајући особу с којом можете успоставити однос повјерења и пронаћи добар сексуални контакт, моћи ћете у себи открити велики потенцијал. Да би се убрзао процес, нудимо да се асане практицирају с времена на вријеме.

  1. Поздрав сунцу. Како изводити Суриа Намаскар за гледање овде
  2. Цат посе. Устани на све четири. Дланови строго испод рамена, раширених руку. Док удишете, савијте леђа и нагните главу уназад. Издисати, нагнути главу до груди и савити се. Руке треба да остану усправне све време и одмарају се на поду.
  3. Трећа ратничка поза. Пренесите тежину на десну ногу и савијте је у колену. Ставите руке равно на под, подигните леву ногу тако да буде паралелна са подом. Подигните руке - оне морају бити у линији са телом и левом ногом.
  4. Положај столице. Устани, испружи руке. Уз издисај, савијте колена као да седите на столици. Отвори груди, подигни руке.
  5. Посе еагле. Усправите се, савијте колена и угурајте кост. Савијте десно колено. Покријте га левом ногом. Покушајте да се уверите да лево колено не прелази централну линију тела. Ставите леву руку испред лица, зграбите леву руку десном руком и затворите дланове.
  6. Склон седећи с раздвојеним ногама. Седите на задњицу и раширите ноге. Чарапе се повлаче. Исправите кичму и са дахом покушајте спустити груди на под. Тилт долази из трбуха, не покушавајте да спустите главу.
  7. Цандле посе. Лезите на леђа. На издисају, одвојите карлицу од пода и подигните колена према лицу. Док удишете, усмјерите кољена према стропу, спуштањем пета на стражњицу и поравнавањем кукова у линији с тијелом. Исправите колена, уперивши пете у плафон. Када је задња површина ногу потпуно извучена, гурните јастучиће испод великих прстију тако да је унутрашња површина ногу нешто дужа од спољашње.
  8. Лезај лептир лежи. Остани на леђима. Повежите ногу и повуците их у подручје препоне. Тежите да ставите колена на под.
Пробудите сексуалну енергију уз помоћ јогијских техника.

Видео курс за жене "Буђење сексуалне енергије"

Откријте своју сексуалност и женственост - извор виталности, здравља и креативности!

Фото: бананаблондие108 / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send