Почетна иога пракса

Како се ријешити страха од нове асане: 5 савјета

Pin
Send
Share
Send
Send


Изненадили бисте се какав ће бити ефекат таквих наизглед ситних промена.

То је страх - осјећај који нас спречава да постигнемо оно што желимо. Страх од неуспјеха, страх од изгледа смијешно, страх од почетка. Дакле, да би га се отарасили, потребно вам је:

  1. Направите мале кораке. Није ни чудо што кажу да Рим није изграђен једног дана. И ни ви (нити било ко други на овој планети) неће моћи овладати Рацком у вашим рукама за то време. Или направите револуцију у свом животу. Уместо да се осећате депресивно због неизмерности предстојећих промена, раздвојите их у мале акције и извршите их. Свако путовање почиње првим (малим!) Кораком.
  2. Понашајте се задржавајући на уму резултат. Сигурно ћеш погријешити и пасти. Али са сваким падом, имајте на уму крајњи циљ који ће вас навести да устанете и кренете даље - осим тога, сада сте већ учени својим сопственим искуством. Стаза је увек пред вама - да идете на њу или не зависи од вас.
  3. Користите технике визуализације / медитације. Видети нешто са погледом је важан корак ка веровању у нешто. А када ти верујеш, ништа те неће зауставити. Моћ мисли је доказана више пута. Нека свака ваша мисао буде корак у правом смеру.
  4. Само проводим време. Идите на излет са собом, идите на уточиште јоге, прошетајте се парком (оставите телефон код куће) или ставите музику и само плешите код куће. Свет је веома бучан! Да бисте чули тихи глас своје интуиције, понекад морате остати у тишини.
  5. Учини нешто инспиративно. Добро познато и удобно место је место где ви и сви ваши страхови и комплекси живе. Када желите промијенити смјер, то значи да морате промијенити и животни пут. Зато идите на семинар о томе шта треба да урадите; прочитајте књигу на ову тему, пријавите се за повлачење на мјесто на које сте одувијек жељели ићи.

Изненадили бисте се какав ће бити ефекат таквих наизглед ситних промена. Све почиње речју "покушаћу", која се на крају претвори у реч "ја могу".

Фото: лаурасикора / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send