Почетна иога пракса

Како се припремити за трку од 5 км (и Вандерлуст фестивал!) За 2 недеље

Pin
Send
Share
Send
Send


Никад ниси трчао? Овде имате двонедељни план тренинга који тренира Еллен Фербеек.

До триатхлон аваренесс вандерлуст 108 Остало је само 17 дана. Први део триатлона је тркачка удаљеност од 5 километара, вреди се припремити одвојено.

Никад ниси трчао? Овде имате двонедељни план обуке за који главни и одговорни уредник Јога часописа Еллен Вербеек обучава. То уопште није компликовано, али ће вам се свидети резултат.

Двонедељни план припреме за трку за 5 километара:

1 дан Трчите миљу лаганим темпом.

2 дан. Уместо трчања, ходајте 20-30 минута у жустрој шетњи.

3 дан. Трчите километар и по лаким темпом.

4 дан. Дан без трчања.

5 дан. Трчите километар и по брже али удобније.

6 дана. Ходајте 20-30 минута жустрим темпом, или идите на цросс-траининг - такође 30 минута.

7 дан. Трчите пола километра лаганим темпом, а затим убрзајте до око 70 процената максималне брзине на коју сте способни - 1-1,5 километара. Након тога смањите темпо за пола километра.

8 дан. Одморите се од вежби.

9 дан. Рун 2.5-3 км. Трчите лаганим темпом, али повремено убрзавајте 20-30 секунди, осетите како су уморни мишићи ногу. Направите 6-8 таквих убрзања.

10 дана. Приближите се тренингу за 20-30 минута. Можете возити бицикл великом брзином или пливати - такођер брзином.

11 дана Ходајте брзином од 1-3 километра. Ослоните се на своја осећања: ако осећате да је вашем телу потребан одмор, нека је краћа или престаните да радите.

12. дан Трчите лаганим темпом од 1-2 километра - у зависности од нивоа обуке и благостања. Ако сте у форми и два километра су нормална за вас, ок, али ако сте почетник и осећате умор у ногама, довољно је један километар.

13 дан. Одморите ноге, сутра их покрените.

14 дана. Па, спремни сте за трчање. Гоод моод!

15. јул у Москви и 22. јул у Санкт Петербургу ће бити најамбициознији јога фестивал на планети Вандерлуст 108.

Већ дуги низ година окупља десетине хиљада љубитеља јоге, џогинга и електронске музике у централним парковима највећих мегаградова света. Глобални партнер Вандерлуст 108 у 2017. години је адидас.

Вандерлуст 108 је спортски триатлон са трком на удаљености од 5 км, која преноси јогу и медитацију.

Ове године чланови Вандерлуст 108 ин Мосцов и Петерсбург чекају невероватан програм:

  • Трка на 5 километара, пред којом ће главни тренери тренерске лиге адидас - главни партнер пројекта - одржати оснажујуће загревање.
  • 1,5-сатни сет јоге Лавренце ЈаиИ.
  • 30 минута медитације Мак Кирицхенко.

Цео дан ћеш играти ДЈ листа (у Москви) и ДЈ Косинус (у Санкт Петербургу), органски уклапајући се у њихове сетове, звук мантри.

Али то није све! Након триатлона, можете се окушати у ацро иоги, слацклинеу, иоги у хаммоцкс и многим другим мајсторским течајевима. Такође ће радити Кула-Маркетгдје можете купити реквизите за јогу, накит, спортску одјећу, органску козметику и храну.

Чак и ако никада нисте вежбали трчање или јогу и не знате шта је медитација, то није препрека за учешће. На удаљености од 5 км можете трчати или ходати, или чак плесати - није важно: нема мјеста за такмичење на Вандерлуст 108, али добро расположење је добродошло у сваком погледу! Током вежбања јоге асистенти инструктора ће помоћи да се исправи асанас - неће бити тешко. Па, апсолутно свако може медитирати!

О фестивалу

Вандерлуст је настао у САД-у када су два љубитеља јоге Јефф Ред и Скилер Грант одлучили да организују фестивал јоге за љубитеље здравог начина живота широм свијета. Позвали су добре музичаре, познате учитеље јоге, изабрали сликовито место. Тако је дошло до првог Вандерлуста, који се на крају претворио у најамбициознији јога фестивал на планети.
Када и где:

15. јул, Москва, парк Соколники
22. јул, Санкт Петербург, Елагин Парк
Званични хасхтагови догађаја:

# Вандерлуст2017
# Вандерлуст108
#ЦомеТогетхер
#адидасвандерлуст
#ФиндИоурТруеНортх

Погледајте видео: (Јули 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send